Το πρωί της Κυριακής τελέστηκε η επιμνημόσυνη δέηση για τον Παντελή Παντελίδη, στον ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία. Φίλοι, συγγενείς και ο κόσμος που γνώρισε τον τραγουδιστή μέσα από τα τραγούδια του, συνέρευσαν στον ναό για να τιμήσουν την μνήμη του. 

Η κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» κατέγραψε τα πλάνα. Μάλιστα, η γιαγιά του Παντελή Παντελίδη, Έλλη, μίλησε για την απώλεια του εγγονού της. «Πολύ δύσκολα, πάρα πολύ δύσκολα! Η κόρη μου κλαίει κρυφά από εμένα και εγώ κρυφά από εκείνη. Όλοι είμαστε στα χάλια μας. Και εμείς και τα παιδιά, τα αδέρφια, η μαμά, ο μπαμπάς. Όλοι! Μπορείς να μην κλάψεις τέτοιο γλυκό παιδί; ''Γιαγιάκα μου, πώς είσαι;'', μου έλεγε. Γιατί είχα χτυπήσει το πόδι μου. Ήταν πολύ καλο παιδί. Δεν ήταν πονηρός. Είχε πολύ καλή ψυχή. Ήταν παιδί από τα λίγα! Είναι να μην σου κακοφανεί; Γιαγιά είμαι!».

Την τελευταία φορά που τον είδε του έδωσε έναν ξύλινο σταυρό να φορέσει. «Του λέω: ''Πάρε αγόρι μου αυτόν τον σταυρό, το φοράνε οι ηθοποιοί''. ''Γιαγιά δεν είμαι ηθοποιός'', μου είπε. Αυτή ήταν η τελευταία του κουβέντα. ''Ναι αγόρι μου, το ξέχασα!'' του είπα», ανέφερε η μητέρα του Σταύρου Παντελίδη, Έλλη.