Το Πανεπιστήμιο Πατρών σε ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής: Στον επόμενο κύκλο των μαθημάτων του Mathesis, Τμήμα των Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Κρήτης), περιλαμβάνεται το δωρεάν διαδικτυακό μάθημα του Παύλου Κόντου, Καθηγητή του Τμήματος Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πατρών, με θέμα: «Αριστοτελική ηθική» (διάρκειας 7 εβδομάδων). Έχουν ήδη ξεκινήσει οι εγγραφές.

Το μάθημα αρχίζει στις 27.02.17, αλλά η πρώτη εβδομάδα των μαθημάτων είναι ήδη διαθέσιμη για περιήγηση και μελέτη! Το μάθημα είναι προσπελάσιμο στον σύνδεσμο: http://mathesis.cup.gr/courses/course-v1:Philosophy+PHL2+2017_T2/info.

Τα 335 «ανοικτά» μαθήματα που δημιουργήθηκαν στο Πανεπιστήμιο Πατρών, στο πλαίσιο του έργου «Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα Πανεπιστημίου Πατρών», και περιλαμβάνουν μια ευρεία γκάμα ενοτήτων από όλες τις Σχολές του Πανεπιστημίου , παραμένουν ελεύθερα προσβάσιμα και δωρεάν διαθέσιμα στο διαδίκτυο, για χρήση όχι μόνο της εκπαιδευτικής κοινότητας, αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας (σε μαθητές, επαγγελματίες, κάθε άνθρωπο που επιθυμεί να διευρύνει τις γνώσεις του), μέσω της διεύθυνσης: https://eclass.upatras.gr/.