Η πρεμιέρα των 50 πιο σκοτεινών αποχρώσεων του γκρι άνοιξε την όρεξη σε νεαρό ζευγάρι Πατρινών, όμως, αυτό τελικά τους βγήκε «ξινό» αφού το πάθημα τους έγινε γνωστό στην παρέα τους.

Το νεαρό ζευγάρι, έχοντας σχέση εδώ και ορισμένους μήνες, δεν έχασε την ευκαιρία και ήταν από τους πρώτους που παρακολούθησαν την πρεμιέρα της νέας ταινίας που περίμεναν με ανυπομονησία αρκετοί ερωτευμένοι και όχι μόνο.

Βγαίνοντας από την κινηματογραφική αίθουσα το ζευγάρι, έχοντας ήδη προμηθευτεί ορισμένα από τα απαραίτητα ερωτικά εργαλεία, είπε να δοκιμάσει κάποια από τα ερωτικά κολπάκια που είδε, έτσι για την εμπειρία, θέλοντας να δει τις αποδόσεις του σε διάφορα άλλα πράγματα, πέρα από τα κλασικά και τα τετριμμένα.

Το ζευγαράκι, έχοντας προφανώς «ανάψει» από τα όσα είδε, πήρε το αμάξι του και επέλεξε να ανέβει στο βουνό, κοντά στον Ομπλό, φεύγοντας από το κέντρο της Πάτρας, έτσι ώστε εκτός από τα διαφορετικά πράγματα που θα δοκίμαζε, να δημιουργούσε μια άλλη ατμόσφαιρα και ένα ξεχωριστό σκηνικό, από το κλασικό της κρεβατοκάμαρας.

Ως εδώ όλα καλά. Το αγόρι μετά τα προκαταρτικά, είχε την ιδέα να δεθεί με τις χειροπέδες στο τιμόνι του αυτοκινήτου με το κορίτσι να δοκιμάζει μία... διαφορετική στάση που σίγουρα θα απογείωνε και τους δύο.

Όπως πράγματι έγινε... Το θέμα όμως είναι ότι πάνω στα όσα διαδραματίστηκαν μέσα στο αμάξι τα κλειδιά από τις χειροπέδες χάθηκαν. Άδικα έψαχνε η κοπέλα σε όλο το αυτοκίνητο να τα βρει.

Έτσι, εν όψει του ενδεχομένου να έβγαζαν όλη την νύχτα μέσα στο αμάξι, εκεί πάνω στο βουνό, αναγκάστηκαν να ειδοποιήσουν έναν φίλο τους να έρθει να τους πάρει, αφού η κοπέλα δεν είχε την απαραίτητη δύναμη για να τις σπάσει. Ο φίλος τους όμως δεν ήρθε μόνος του αλλά έφερε μαζί του και άτομα της υπόλοιπης παρέας, έτσι για πλάκα. Καταλαβαίνετε τι έγινε όταν είδαν τον φίλο τους δεμένο με τις χειροπέδες.

Το αγόρι με τα πολλά ελευθερώθηκε από το τιμόνι, με την βοήθεια της παρέας, όμως η καζούρα, συνεχίστηκε κατά την διάρκεια της επιστροφής.

Και ακόμα συνεχίζεται…