Η Λίλα Μπακλέση μίλησε σε συνέντευξή της για τη σειρά «Ταμάμ» και αποκάλυψε τι τέλος θα ήθελε να έχει η ηρωίδα που υποδύεται.

Φέτος είναι η τελευταία χρονιά του Ταμάμ. Τι τέλος θα ήθελες να έχει η ηρωίδα που υποδύεσαι;

"Θα ήθελα η Έλλη να μπορεί να κάνει πολλά πράγματα και να συνεχίσει τις σπουδές της, πάντα σε συνδυασμό με το μωρό. Με άλλα λόγια, να μπορέσει να γίνει μια σούπερ μαμά. Δυστυχώς, αυτό είναι κάτι δύσκολο, αλλά έχω δει μαμάδες οι οποίες δεν φοβούνται τίποτα και συνδυάζουν τη μητρότητα με τη δουλειά και τις σπουδές. Ίσως επειδή έχω αυτό το παράδειγμα από τη μητέρα του, που, όταν ήμουν μωρό, δούλευε, θα ήθελα να το δω αυτό..."

Η ηρωίδα που υποδύεσαι έχει γίνει μαμά. Εσύ πόσο κοντά είσαι μ' αυτή την «ιδέα»;

"Δεν είμαι κοντά... Αγαπώ τα μωρά, αλλά νομίζω ότι ή τυχαίνει στη ζωή σου ή το προγραμματίζεις. Εγώ δεν είμαι σ' αυτή τη φάση".

Εάν σου ζητούσα να κάνεις έναν μικρό απολογισμό για ό,τι έχεις κερδίσει μέχρι στιγμής από τη συνεργασία σου σ' αυτή τη σειρά, τι θα μου ανέφερες;

"Σίγουρα έχω βγει αρκετό πιο έμπειρη από αυτή τη διαδικασία, ενώ τεχνικά έχω μάθει πολλά πράγματα. Για μένα, ήταν ευτυχή αυτά τα τρία χρόνια, τα οποία συνεχίζουν να είναι. Σίγουρα το ότι πήραμε αυτή την αγάπη από τον κόσμο και συνεχίζουμε να την παίρνουμε είναι υπέροχο. Νιώθω τυχερή".

Με κάποιους συναδέλφους σου από το Ταμάμ διατηρείς και φιλικούς δεσμούς. Αισθάνεσαι ασφάλεια σ' αυτό το κομμάτι, ότι δηλαδή συνεργάζεσαι με φίλους;

"Με τη Νατάσα Εξηνταβελώνη ήμασταν φίλες από πριν. Με την Τζωρτζίνα Λιόση και τη Μαρία Διακοπαναγιώτου γίναμε μετά. Δεν είναι ότι θέλω να συνεργάζομαι μόνο με φίλους. Άλλωστε δεν έχει τόση σημασία, γιατί μπορεί να έχεις χημεία και με ανθρώπους με τους οποίους δεν κάνετε κολλητή παρέα. Όμως, το ότι έχω πολύ καλές σχέσεις με ανθρώπους μέσα στη σειρά -και όχι μόνο με ηθοποιούς αλλά και με το συνεργείο- φυσικά, μου προσφέρει ασφάλεια".