Ίντριγκες για το στέμμα της Βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού, με υποψήφιες κοπέλες να απειλούν η μία την άλλη;

Φαίνεται ότι πίσω την επιλογή της 26χρονης δασκάλας και χορεύτριας Bollywood, Άνδριας Παναγιωτοπούλου, υπήρξε αρκετό παρασκήνιο, ανάμεσα στις κοπέλες που είχαν δηλώσει υποψηφιότητα, έτσι όπως τουλάχιστον αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso» από την δημοσιογράφο Ελισάβετ Κυρίτση.

Το ρεπορτάζ που έγινε θέμα μάλιστα και σε τηλεοπτικές εκπομπές καναλιών αναφέρει ότι «μία από τις υποψήφιες για τον τίτλο της βασίλισσας δέχτηκε ως και απειλές από συνυποψήφιά της».

Φέρεται, μάλιστα, να της είπε μια υποψήφια, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα: «Αν δεν αποσυρθείς, θα το μετανιώσεις εσύ και η οικογένειά σου», γεγονός που άρχισε να συζητιέται στα καρναβαλικά «πηγαδάκια».

Το ρεπορτάζ αναφέρει: «Η κοπέλα αναγκάστηκε να κάνει πίσω και να ανοίξει τον δρόμο στην αδίστακτη συμμετέχουσα στον διαγωνισμό, η οποία όμως δεν κατάφερε να ανεβεί στο άρμα, που θα πάρει μέρος στις μεγάλες παρελάσεις στις κεντρικές οδούς της Πάτρας.

Ασφαλώς επρόκειτο για ένα πρωτοφανές φαινόμενο, το οποίο τρόμαξε προς στιγμήν και άλλες κοπέλες που δήλωσαν συμμετοχή. Οι καλά γνωρίζοντες λένε πάντως ότι η συγκεκριμένη υποψήφια έχει συμπεριφερθεί με αυτόν τον τρόπο και στο παρελθόν, σε άλλες εκδηλώσεις, όπου ήθελε να βγάλει από τη μέση τις αντιπάλους της με όπλο της τις απειλές και τους εκβιασμούς».

Να σημειωθεί ότι το δημοσίευμα της Espresso κάνει λόγο για την Σταρ Πελοποννήσου 106 Χρυσούλα Ανδρουτσοπούλου και την σέξι χορεύτρια Αναστασία Γιούσεφ που απορρίφτηκαν από τον α’ γύρο, ενώ τονίζει ότι ανάμεσα στις υποψήφιες ήταν και η Μις Πελοπόννησος 2014 Μαρία Ψηλού, η οποία συγκέντρωσε πολύ θετικά σχόλια.


Τι λέει για την νέα βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού

Το δημοσίευμα της Espresso κάνει λόγο και για την κοπέλα που κέρδισε τελικά το στέμμα της Βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού 2017, την Άντρια Παναγιωτοπούλου, όπως αποκάλυψε πρώτο το patrasevents.gr.

«Μία ήταν εκείνη που ξεχώρισε και κέρδισε τον θρόνο και το στέμμα της Queen Bee πάνω στο άρμα με θέμα μια... κυψέλη» τονίζει αρχικά, ενώ στη συνέχεια αναφέρει λεπτομερώς στοιχεία του βιογραφικού της νέας Βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού, επισημαίνοντας ότι εκτός από δασκάλα χορού και είναι και απόφοιτος της Παιδαγωγικής.

Καταλήγοντας αναφερόμενο στην Άντρια Παναγιωτοπούλου υπογραμμίζει: «Αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή για τον τίτλο της βασίλισσας, κάτι που τελικά τη δικαίωσε, αφού οι κριτές τη θεώρησαν κατάλληλη γι' αυτήν τη θέση, αν και η αλήθεια είναι πως είχε πολύ δυνατό ανταγωνισμό.

Μάλιστα, όπως έχει πει η ίδια, ο χορός είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καρναβαλικής διασκέδασης, γι' αυτό το επόμενο Σαββατοκύριακο θα τα δώσει όλα μαζί με τις... μέλισσές της πάνω στην κυψέλη τους». Αυτά…