Είναι μία από τις πιο αγαπημένες γωνιές για καφέ στο κέντρο της Πάτρας, κοντά στην πλατεία Όλγας, στην Μαιζώνος 55 και Αράτου.

Ο λόγος για ένα από τα πιο γνωστά καταστήματα καφέ take away, της Πατρινής εταιρείας Coffee Island, της μεγάλης αυτής αλυσίδας που έχει εξαπλώσει τα φτερά της σε όλο τον κόσμο, ξεκινώντας από την Πάτρα.

Το Coffee Island της Μαιζώνος και Αράτου έχει γίνει το αγαπημένο στέκι όλων των ηλικιών, φοιτητών και όχι μόνο και στον υπέροχο χώρο του, στο κέντρο της Πάτρας, μπορεί κανείς να... ταξιδέψει στο νησί της φαντασίας του, μέσα από τις γεύσεις που του δίνεται η δυνατότητα για να δοκιμάσει.

Η νεολαία και γενικότερα οι άνθρωποι που αγαπούν τον καλό και ποιοτικό καφέ έχουν αναγνωρίσει την υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών που προσφέρει η Πατρινή αλυσίδα καφέ και έχουν συμπεριλάβει την συγκεκριμένη γωνία της Πάτρας, στα πρώτα στάνταρ των επιλογών τους.


Οι ιδιοκτήτες και οι υπάλληλοι του καταστήματος καταφέρνουν να εξυπηρετούν το κοινό πάντα με την ίδια διάθεση και το ίδιο μεράκι, όλες τις ώρες και μέρες, κάτι που μαρτυρά το πάθος που έχουν για αυτή την δουλειά.

Παράλληλα, το Coffee Island της Μαιζώνος και Αράτου, πέρα από την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρει, στον υπέροχα διαμορφωμένο χώρο του, έχει ταυτόχρονα και το πιο γρήγορο delivery της πόλης.

Έτσι, ο καθένας μπορεί να παραγγείλει τον αγαπημένο του καφέ, στον χώρο της εργασίας του και να συνδυάσει την δουλειά με την απόλαυση. Το καλύτερο δηλαδή…