Το βράδυ της Πέμπτης παρακολουθήσαμε το 1ο live επεισόδιο του The Voice, έπειτα από μια μακρά πορεία με οντισιόν, battles και knock outs. Σε ένα show που διήρκεσε 3,5 περίπου ώρες, 16 από τους τραγουδιστές που έφτασαν σε αυτή τη φάση, ανέβηκαν στην σκηνή και έδωσαν ξανά τις μουσικές τους μάχες, χάρηκαν ή και απογοητεύτηκαν. 8 από αυτούς αποχώρησαν και 8 συνεχίζουν στον ημιτελικό.

Στα άτομα που αποχώρησαν ήταν και η Πατρινή Μαίρη Μητρούλια, από την ομάδα της Έλενας, η οποία ερμήνευσε τα μελωδικά «Μικρά βεγγαλικά» απέναντι στο «Hallelujah» που τραγούδησε ο Γιώργος Κυδωνάκης από την ομάδα του Σάκη.

Οι δυο τους δέχτηκαν θετικά σχόλια από τους coaches για την εμφάνισή τους, ωστόσο με ποσοστό 79% έναντι 21% ο Γιώργος Κυδωνάκης κατάφερε να περάσει, ενώ η Μαίρη Μητρούλια αποχαιρέτησε το κοινό του Voice.


The Voice of Greece 3 | Live - Μαιρη Μητρουλια VS Γιωργος Κυδωνακης...9/2/2017

Η πορεία της στο "The Voice" - Βlind audition

Η Μαίρη Μητρούλια ανέβηκε για πρώτη φορά στη σκηνή του The Voice στα blind auditions όπου τραγούδησε το «Whole lotta love», κάνοντας τους τρεις από τους τέσσερις coaches να γυρίσουν τις καρέκλες τους, πατώντας με ιδιαίτερο ζήλο το κόκκινο κουμπί!

Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου και Κωστής Μαραβέγιας διεκδίκησαν την Μαίρη με κάθε δυνατό επιχείρημα.

Εκείνη, ωστόσο, επέλεξε την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Δείτε στο βίντεο την ερμηνεία της Μαίρης, τα πολύ όμορφα λόγια των κριτών, καθώς και την απόφασή της.


The Voice 18χρονη

Battles

Στην διαδικασία των battles, η 18χρονη φοιτήτρια, αναμετρήθηκε με την Μαίρη Τρενταφύλλοβα, ερμηνεύοντας το "Lost without you".

Αν και οι δύο ήταν εξίσου καλές, η Έλενα Παπαρίζου ως coach τους, κράτησε στην ομάδα της την Μαίρη Μητρούλια, δίνοντάς της το εισιτήριο για τα live του show.


The Voice - Battles: Μαίρη Τρενταφύλλοβα vs Μαίρη Μητρούλια - Lost without you

Knockouts

Στα knockouts η Μαίρη Μητρούλια, βρέθηκε απέναντι στην Χριστίνα Ζιώγα και τον Μιχάλη Ζέη και κατάφερε, όχι μόνο να ξεχωρίσει με την ερμηνεία της, αλλά να πείσει και την Έλενα Παπαρίζου να επιλέξει εκείνη, ανάμεσα στους τρεις.

Η κριτική που άκουσε από όλους τους coaches, ήταν παραπάνω από καλή, κάτι που την έκανε να συγκινηθεί.


The Voice | Μαίρη Μητρούλια | 2o Knockout