Η Οργάνωση Πύργου του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση σε ανακοίνωση της αναφέρει τα εξής: Στις 28 Νοεμβρίου του 2016 έφυγε από την ζωή σε ηλικία 46 χρονών ο σύντροφος Τάκης Τσίτσος, μετά από παλικαρίσια μάχη με τον καρκίνο. Ο Τάκης υπήρξε αταλάντευτος αγωνιστής με την υπομονή και το θάρρος που πρέπει να μας διακρίνει όλους μας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Επιδιώκουμε να διδαχθούμε από όσα μας πρόσφερε ο σύντροφος και να δώσουμε με αυτό το στίγμα τις κρίσιμες μάχες που έρχονται.

Στην πόλη στην οποία γεννήθηκε ο σύντροφος Τάκης Τσίτσος και ξεκίνησε την πολιτική του δράση ήδη από το Μαθητικό κίνημα, το ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση διοργανώνει Πολιτική εκδήλωση Τιμής στη μνήμη του.

Η οργάνωση Πύργου σας προσκαλεί να παραβρεθείτε στην αίθουσα της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ), Μανωλοπούλου και Μαγνησίας,  την Κυριακή 12/02 και ώρα 11:00 για να τιμήσουμε και παράλληλα να διδαχθούμε από όσα μας προσέφερε ο σύντροφος. Το κενό που άφησε ο Τάκης για την μαχόμενη ανατρεπτική Αριστερά είναι μεγάλο, το δικό μας χρέος είναι να δώσουμε την μάχη για να το καλύψουμε.