Την κινδυνολογία που υπάρχει για το Πατρινό Καρναβάλι, σχολιάζει σε γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος του Καρναβαλικού Οργανισμού, Νίκος Χρυσοβιτσάνος. Όπως τονίζει η κυβερνητική δημοτική παράταξη της ΡΑΠ από την οποία απορρέει σε μεγάλο βαθμό αυτή κινδυνολογία, θα διαψευστεί.

Το σχόλιο του κ. Χρυσοβιτσάνου, έχει ως εξής: «Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία. Η κυβερνητική παράταξη της Ρ.Α.Π. κινδυνολογεί, προβλέποντας ότι δεν θα γίνει το Καρναβάλι. Και φέτος, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, θα διαψευστούν.

Μέσα σε δύσκολες συνθήκες που ο λαός μας ξέρει (ελλιπείς πόροι, ελλείψεις στο προσωπικό), η Δημοτική Αρχή έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να πραγματοποιηθεί το Καρναβάλι.

Όσο για το καρναβαλικό εργαστήριο και αυτά τα οποία “ανακάλυψε” πρόσφατα στην επίσκεψή της η κυβερνητική παράταξη, θυμίζουμε στο λαό ότι αυτό το εργαστήρι, συνέβαλε για τη δημιουργία του χριστουγεννιάτικου χωριού στην Πλατεία Γεωργίου. Αυτό το εργαστήριο είναι που ολοκληρώνει τα άρματα.

Τέλος να θυμίσουμε ότι το κεντρικό θέμα του Καρναβαλιού και των δραστηριοτήτων που θέλουμε ν’ αναπτύξουμε αυτή την περίοδο, αφορά την πάλη ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. “Καρναβαλιζόμαστε ελεύθεροι από ουσίες και εξαρτήσεις”».