Συνεχίζουν με αμείωτη ένταση τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες σε όλη την χώρα.

Ο αγροτικός σύλλογος Δυτικής Αχαΐας μετά από την γενική συνέλευση που έγινε χθες, αποφάσισε τον αποκλεισμό της εθνικής οδού Πατρών - Πύργου στο ύψος της κ. Αχαΐας ξεκινώντας από σήμερα στις 19:00.

Όπως αναφέρει: "Θα θέλαμε να ζητήσουμε την κατανόηση τον συμπολιτών μας για την ταλαιπωρία που θα υποστούν, αλλά θέλουμε να ξέρουν ότι έχουμε εξαντλήσει κάθε άλλο τρόπο διαμαρτυρίας. Τέλος ζητάμε την συμπαράσταση όλων τον κοινωνικών ομάδων στον αγώνα μας με την παρουσία τους κοντά μας".

Από την άλλη, οι αγρότες της Αιγιάλειας συνεχίζουν με σταθερό ρυθμό τους τρίωρους απογευματινούς αποκλεισμούς της Πατρών - Αθηνών στο ύψος των βενζινάδικων του Αιγίου.

Στην Αιτωλοακαρνανία:

Συνέλευση πραγματοποιήθηκε στον Κόμβο Κεφαλόβρυσου για τον προγραμματισμό των κινητοποιήσεων. Μετά από την ενημέρωση της συνέλευσης από τον εκπρόσωπο του Μπλόκου Κεφαλόβρυσου που συμμετείχε στη σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων στη Νίκαια Λάρισας αποφασίστηκε:

Η συμμετοχή εκπροσώπου από την Παναιτωλοακαρνανική Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών στη σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων με τα 4 συναρμόδια υπουργεία ( Αγροτικής Ανάπτυξη, Οικονομικών, Εργασίας και Περιβάλλοντος).

Η Συμμετοχή στο Παναγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου.

Ο συμβολικός αποκλεισμός του Κόμβου Κεφαλόβρυσου την Τετάρτη 8/2 και την Πέμπτη 9/2 από 19:00 έως 21:00.