Με το Πατρινό Καρναβάλι να κοντοζυγώνει οι αποκριάτικες εκδηλώσεις κάνουν την εμφάνιση τους βάζοντας μας για τα καλά στο κλίμα των ημερών.

Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία δελεαστικών αποκριάτικων party και event σε κάθε γωνιά και μαγαζί της Πάτρας θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε με την ψυχή σας...

Δείτε ορισμένες προτάσεις και δώστε το «παρών» στο πάρτυ ή στα πάρτυ που πιστεύετε πως σας ταιριάζουν περισσότερο...

Μπουρμπούλια...

Ουίλλιαμς, Πολυχρονιάδης, Τζορντανέλλι και Αδαμαντίδου, Τέρης Χρυσός ανεβάζουν τους καρναβαλικούς ρυθμούς!

Ο κορυφαίος θεσμός του Πατρινού Καρναβαλιού αναβιώνει και φέτος με τέσσερις αυθεντικά καρναβαλικές βραδιές που θα μας ταξιδέψουν στο χρόνο, πίσω στις «χρυσές» δεκαετίες της Καρναβαλικής Πάτρας!

15, 22 και 24 Φεβρουαρίου υποδεχόμαστε κορυφαίους καλλιτέχνες στη σκηνή του Royal, φλερτάρουμε και χορεύουμε με τα ντόμινο… μέχρι το πρωί!

Κόκκινος Χορός...

Το κατακόκκινο, νεανικό πάρτι που πάντα προκαλεί κοσμοσυρροή μας δίνει ραντεβού στο W/Events της παραλιακής του Ρίου την τελευταία Παρασκευή του Καρναβαλιού, στις 24 Φεβρουαρίου.

Θα διαθέτει ξεχωριστή σάλα φαγητού με κέτερινγκ και τεράστια αίθουσα για ατελείωτο χορό μέχρι πρωίας.

Στα decks θα είναι το φοβερό δίδυμο Γεωργίου - Κολιόπουλος.

Λευκός Χορός...

O Λευκός Χορός παραμένει το αδιαμφισβήτητο κοσμικό event του Πατρινού Καρναβαλιού.

Σε περιβάλλον κατάλευκο, το ιστορικό πάρτι-αξιοθέατο μεταφέρεται φέτος στο Royal, υποσχόμενο υψηλές παροχές σε ποτό, φαγητό, ντεκόρ και μουσική.

To ραντεβού δίνεται στις 23 Φεβρουαρίου...

Bathroom party...

Το γνωστό Bathroom party έχει ανακοινωθεί για την προτελευταία Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στη Γιάφκα.

Προβλέπεται free drink, food bar και «ξεσηκωτικές» μουσικές από το Θόδωρο Πίγκα σε ένα περιβάλλον με φούσκες και... χαρτί υγείας.

Το πάρτυ θα γίνει με το περσινό πλάνο των 15€ για 2 ποτά...

Προνοείστε για μπουρνούζια, πετσέτες κλπ.

Your Face Sounds Familiar...

H Θεατρική Ομάδα Πάτρας Υποκριτές διοργανώνει το καρναβαλικό πάρτυ "Your Face Sounds Familiar" στο Teatro Cafe στην Veso Mare, στις 18 Φεβρουαρίου.

Μεγάλοι καλλιτέχνες θα εμφανιστούν μπροστά σας με εκπληκτικές ερμηνείες και εμφανίσεις και το πάρτυ θα συνεχιστεί μέχρι πρωίας μέσα σε καρναβαλικούς ρυθμούς και όχι μόνο.

Hawai 5-0...

Υπό τους ήχους του «Ηawaii 5-0» των Ventures και πολλών ακόμα κομματιών που αγαπήσαμε από την ομώνυμη σειρά θα διασκεδάσουμε την τελευταία Παρασκευή της Αποκριάς στο Pas Mal!

To καθιερωμένο party του Pas Mal Ηawai 5-0 επιστρέφει στις 24 Φεβρουαρίου πιο κεφάτο από ποτέ για να μας παρασύρει σε... καρναβαλικό ξεφάντωμα!

Χαβανέζες με χορταρένιες φούστες, λουλούδια και φοίνικες, σαγιονάρες flip flops και πολύ κέφι σας περιμένει στο Pas Mal που για αυτή την μέρα θα μοιάζει με παραλία.

80's Back To Carnival...

Και φέτος το party που έγινε θεσμός επιστρέφει στο Royal το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου. Εικόνες και μουσική από τα Kαρναβάλια των καλύτερων μας χρόνων.

Για ακόμα μια χρονιά διασκεδάζουμε και επιστρέφουμε στις πιο αυθεντικές και αυθόρμητες δεκαετίες!

Η καλύτερη μουσική από τα 70's, 80's και 90's από τους:
Άκη Βαβαρούτα
Στέλιο Αποστολόπουλο
Κώστα Μπουρδόπουλο
Γιώργο Κουβεριανό

The Epic Carnival Party & Γιώργος Λεμπέσης

Το Epic Party επιστρέφει στις 25 Φεβρουαρίου στην πρωτεύουσα του καρναβαλιού, για ένα επικό καρναβαλικό 80s / 90s / 00s / DISCO / RAVE / TRASH party!

Μαζί μας ένας εκλεκτός καλεσμένος, ο Γιώργος Λεμπέσης LIVE!

Ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα απαράμιλλης ομορφιάς, στο οποίο θα ακουστούν όλα τα guilty pleasures που αγαπάμε, στην αίθουσα Αίγλη.

Μιχάλης Ρακιντζής live...

Tην τελευταία Παρασκευή του φετινού Καρναβαλιού, στις 24 Φεβρουαρίου, υποδεχόμαστε τον Μιχάλη Ρακιντζή για ένα μοναδικό live γεμάτο επιτυχίες του παρελθόντος στην ΓΙΑΦΚΑ.

Πριν και μετά οι resident djs της ΓΙΑΦΚΑΣ Christos Sotiropoulos και Leonidas Geranios σε ένα ξέφρενο καρναβαλικό set.

Κούκλες...

Το πάρτυ θεσμός για άλλη μια χρονιά έρχεται στο Disco Room την Τετάρτη στις 9/3 για να μας καταπλήξει και πάλι αφού φέτος ΟΛΕΣ οι ΚΟΥΚΛΕΣ από το γνωστό club θα μας παρουσιάσουν ένα σόου που ανατρέπει τα δεδομένα...

Εσύ δεν έχεις παρά να ντυθείς μια όμορφη ΚΟΥΚΛΑ και να έρθεις μετά τις 11.00 στο Disco Room.

*Η λίστα των parties ενδέχεται να ανανεωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.