Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ» Νομού Αχαΐας και ο Εθνικός Σύνδεσμος Νοσηλευτών-Τριών Ελλάδος- Περιφερειακό Τμήμα Πελοποννήσου - Ογκολογικός Τομέας, διοργάνωσαν επιτυχώς το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017 στο ξενοδοχείο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ (Ρήγα Φεραίου, 106), Ημερίδα με τίτλο «Καρκίνος: Μία ασθένεια που μας χρειάζεται όλους».

Στην Ημερίδα συμμετείχαν και εκφώνησαν ομιλία, ο κύριος Παπαγεωργίου Δημήτριος, ο οποίος αναφέρθηκε στις Νοσηλευτικές Προκλήσεις στην Ογκολογία, ο κύριος Μαγκαφάς Παναγιώτης, ο οποίος πραγματοποίησε παρουσίαση του Προγράμματος Εξέτασης Πληθυσμού από τον Όμιλο «ΑγκαλιάΖΩ» με την Ευγενική Χορηγία του Κοινωφελούς Ιδρύματος ΤΙΜΑ, καθώς και για τους εθελοντές και τον εθελοντισμό, η κυρία Γαΐτάνη Βίκυ και κυρία Ασλανίδη Αικατερίνη μενημέρωσν τους παρευρισκόμενους για την Καταγραφή των Ογκολογικών Περιστατικών στην περιοχή μας.

Επιπροσθέτως, η κυρία Αντωνάκη Ελένη, για τον Καρκίνο και Διατροφή, η Πρόεδρος του Ο.Ε.Κ.Κ. «ΑγκαλιάΖΩ» κυρία Παπαχρυσανθάκη Λαμπρινή για την εμπειρία της με τον Καρκίνο, η κυρία Γεωργιλά Ελένη, για τις Ψυχολογικές Επιπτώσεις του Καρκίνου και κλείνοντας η κυρία Σπηλιωτοπούλου Ιωάννα  για την Πνευματική Διάσταση του Καρκίνου.

Ο Όμιλος «ΑγκαλιάΖΩ» Ν. Αχαϊας με την ευγενική χορηγία του Κοινωφελούς Ιδρύματος ΤΙΜΑ πραγματοποιεί πρόγραμμα προληπτικών εξετάσεων σε πόλεις της Αχαϊας με την βοήθεια των παρακάτω ειδικοτήτων:

  • Ογκολόγος, για εξέταση μαστού

  • Πνευμονολόγος, για εξέταση πνεύμονα

  • Ουρολόγο, για εξέταση προστάτη

  • Γαστρεντερολόγο, για εξέταση εντέρου

  • Δερματολόγο, για εξέταση δέρματος και σπίλων (ελιές)

  • Ψυχίατρο, για συμβουλετική.

Για περισσότερες πληροφορίες και για κλείσιμο ραντεβού για εξέταση απευθυνθείτε στο τηλ. 2610226122 (κος Μαγκαφάς Παναγιώτης και κα Μπουσιούτη Ανδριανή).