Όμορφη, νέα, δυναμική, έχοντας επικοινωνιακό χάρισμα για να προβάλει το Πατρινό Καρναβάλι προς τα έξω, η νέα βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού, έχει όλα τα εχέγγυα για να ανταποκριθεί στον ρόλο της.

Πρόκειται για την Πατρινή Άντρια Παναγιωτοπούλου η οποία επιλέχθηκε από την επιτροπή του Πατρινού Καρναβαλιού, το απόγευμα της Δευτέρας, μετά από μία διαδικασία, η οποία κράτησε τουλάχιστον δύο ώρες.

Η καρναβαλική επιτροπή πέρασε από συνέντευξη τις πέντε τελικές υποψήφιες για το στέμμα και κράτησε την απόφασή της σαν επτασφράγιστο μυστικό έως αργά το βράδυ της Δευτέρας, λες και κρινόταν η τύχη της χώρας από αυτό το θέμα...

Το patrasevents.gr μπόρεσε όμως και βρήκε μία άκρη στο όλο θέμα, δημοσιεύοντας αποκλειστικά το όνομα της νέας βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού 2017. Η νέα βασίλισσα έχει μια ιδιαίτερη εμφάνιση που ξεχωρίζει και μάτια που κερδίζουν εύκολα τον καθένα.


Είναι ένα κορίτσι που έχει διακριθεί στον χορό και ιδιαίτερα στο Bollywood, κατακτώντας το περασμένο καλοκαίρι την 1η θέση στον Διεθνή Διαγωνισμό Bollywood που έγινε στο πλαίσιο του 4ου Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών, στο Ιστορικό Θέατρο «Δόρα Στράτου».

Το patrasevents.gr είχε πάρει αποκλειστική συνέντευξη στην νέα βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού προβάλλοντας την μεγάλη της επιτυχία. Η ίδια διδάσκει Bollywood σε ενήλικες και σε παιδιά στην Πάτρα και στην Κ. Αχαΐα και έχει μέχρι τώρα δύο συμμετοχές ως κεντρική χορεύτρια σε Bollywood ταινίες, το «Bindaas 2014» και το “Tere Mere Darmiyan” 2015.

Παράλληλα, έχει κάνει αρκετές τηλεοπτικές εμφανίσεις και συμμετοχές σε πολλές χορευτικές παραστάσεις και σόου. Έχει ασχοληθεί με τον χορό από αρκετά μικρή ηλικία, κάνει πλέον μαθήματα χορού και τα προσόντα της στο Bollywood ήταν τελικά αυτά που μέτρησαν στο να πάρει το στέμμα από τις υπόλοιπες υποψήφιες.



Andria Panagiotopoulou at Bollywood Party - Show


Σύμφωνα με πληροφορίες του patrasevents.gr, είχε να αντιμετωπίσει εξίσου όμορφες κοπέλες, ορισμένες εκ των οποίων είχαν και μία σημαντικότερη εμπειρία απέναντι στον φωτογραφικό φακό.

Επιλέχθηκε όμως λόγω του επικοινωνιακού της χαρακτήρα και των χορευτικών της δυνατοτήτων που βγάζει προς τα έξω, στοιχεία που εκτιμήθηκαν ιδιαίτερα στη συνέντευξη που έδωσε, ενώ ρόλο στην τελική απόφαση έπαιξε και ο τόπος καταγωγής της, αφού η Άντρια Παναγιωτοπούλου είναι από την Πάτρα.

Την νέα βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού θα την δούμε στο άρμα που είναι σχεδόν έτοιμο και το οποίο επιμελήθηκε ο Νίκος Λιβάνης με τον Νεκτάριο Σαρηγιάννη, ένα άρμα που θα είναι εντελώς ανοιξιάτικο, έχοντας το άρωμα των λουλουδιών, συμβολίζοντας την ζωή, την ομορφιά και τα νιάτα.

Στοιχεία που φυσικά κατέχει και με το παραπάνω η νέα βασίλισσα. Να σημειώσουμε πως το όνομά της αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από τον Καρναβαλικό Οργανισμό στο τέλος της εβδομάδας.



"Bollywood Star of the Year 2016" | 4th Bollywood & Multicultural Dance Festival Greece