Η εξεταστική περίοδος των φοιτητών Πανεπιστημίων και ΤΕΙ βρίσκεται σε εξέλιξη. Είναι η χρονική φάση όπου η φοιτητική ζωή παρκάρει για λίγο στην άκρη και όλοι πέφτουν με τα μούτρα στο διάβασμα προκειμένου να περάσουν όσο το δυνατό περισσότερα μαθήματα και να φτάσουν κάποια μέρα στην απόκτηση του πολυπόθητου πτυχίου.

Για όσους έχουν παρακολουθήσει τις παραδόσεις του εξαμήνου η υπόθεση εξεταστική γίνεται εύκολη ενώ για αυτούς που δεν έχουν πατήσει το πόδι τους στο αμφιθέατρο, εφιάλτης. Σε γενικές γραμμές πάντως είναι η δύσκολη φάση των φοιτητικών χρόνων.

Μια χιουμοριστική πλευρά για το πώς εκλαμβάνει την εξεταστική σχεδόν κάθε φοιτητής μας δείχνει με το βίντεο του ο Βαγγέλης Αναγώστου ο οποίος φοιτά στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Δεν τα πάει τόσο καλά με την σχολή του, κάθε φορά που πρέπει να ανοίξει βιβλίο αρρωσταίνει, ενώ το πτυχίο μοιάζει όνειρο μακρινό. Παρουσιάζει με σατυρικό τρόπο τα προβλήματα και τις ανησυχίες που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές καθώς και τις κοινότυπες κουβέντες που ακούν από τον περίγυρο τους μέχρι τη στιγμή που θα πάρουν το πολυπόθητο χαρτί στα χέρια τους και θα ζήσουν τη μεγάλη γιορτή της ορκωμοσίας.

Όσοι διαβάζετε αυτή την εποχή κάντε ένα μικρό διάλειμμα και ξεφύγετε με την σάτυρα του… Vagelariou....