«Και βέβαια θέλω να του δώσω μια μπουνιά στη μούρη», ήταν η απάντηση του δημοφιλούς ηθοποιού Ρόμπερτ Ντε Νίρο, όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε εάν εξακολουθεί να θέλει να κάνει κάτι τέτοιο, όπως είχε δηλώσει προεκλογικά, για τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Κατά τη διάρκεια προεκλογικής καμπάνιας τον περασμένο Οκτώβριο ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο είχε εμφανιστεί σε βίντεο να... στολίζει κανονικά τον τότε υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών: Είναι αλήτης, σκύλος, γουρούνι και ηλίθιος, είχε πει μεταξύ άλλων και είχε προσθέσει: «Ε, λοιπόν, θα ήθελα και εγώ να του ρίξω μία μπουνιά στη μούρη»!

Από τότε άλλαξαν πολλά, κυρίως το ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι τώρα εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, όμως η θέση του Ντε Νίρο παραμένει... σταθερή! Ο ηθοποιός μάλιστα κατά την συνέντευξή του αυτή, εξήγησε πως εάν κάποιος συμπεριφέρεται σαν νταής, αυτή η συμπεριφορά του αξίζει, να φερθείς κι εσύ έτσι.

«Το είχα πει αυτό τότε, γιατί κι εκείνος το είχε δηλώσει, πως θέλει να χτυπήσει κάποιον. Πώς τολμάει να το λέει αυτό μπροστά σε ένα πλήθος, πώς τολμάει να λέει αυτά που κάνει; Και βέβαια θέλω να του ρίξω μια μπουνιά στη μούρη», είπε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο.