H Kλεοπάτρα Φυντανίδου γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Ευρωπαϊκό Πολιτισμό στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο της Πάτρας και Ηχοληψία στη SAE Αthens. Προέρχεται από μουσική οικογένεια. Για αρκετά χρόνια εργάσθηκε ως μουσική επιμελήτρια σε διάφορους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς της Ελλάδας (“Flash 96.1”, “Aθήνα 98.4”,“NET”,“Mega Channel”). 

Το 1997 ανέλαβε τις δημόσιες σχέσεις στο τμήμα του ραδιοφώνου της δισκογραφικής εταιρίας PolyGram. Παρά το γεγονός ότι από νεαρή ηλικία ήταν λάτρης της μουσικής και συλλέκτρια βινυλίων δεν είχε σκεφτεί ποτέ να γίνει επαγγελματίας dj μέχρι τη στιγμή που επέστρεψε από το Λονδίνο στο οποίο και έζησε περίπου για ένα χρόνο.

Η πρώτη της επαγγελματική εμφάνιση ως dj έγινε στα πλαίσια της ετήσιας συνεργασίας που είχε με την ‘’Red Bull’’, γεγονός το οποίο της χάρισε εμπειρία, την δυνατότητα να ταξιδέψει και να εμφανισθεί σε πολλά club της Ελλάδας.

Toν Νοέμβριο του 2003 επιμελήθηκε μουσικά την live χορευτική αυτοσχεδιαστική performance με προβολή animation “AtmoSphere” της Μαρίας Βύνερ η οποία οργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο του Λούτον και έλαβε χώρα στο “Hat Factory Theatre” (Λούτον, Αγγλία).

Το 1999 απέκτησε το δικό της ραδιοφωνικό δίωρο ηλεκτρονικής μουσικής στον “ΚΛΙΚ FM 88”( το οποίο διατήρησε έως και το 2001) κάθε Σάββατο και Κυριακή 01:00 - 03:00 π.μ. Από το 2001 έως και σήμερα παρουσιάζει στον “Best 92.6”, από Δευτέρα έως και Παρασκευή 23:00 – 01:00 π.μ., τις πιο σύγχρονες μουσικές τάσεις της εγχώριας και της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής.

Έχει λάβει μέρος σε πολλά μουσικά φεστιβάλ και έχει μοιρασθεί τα decks με πολλούς διεθνώς αναγνωρισμένους dj’s όπως τους John Digweed, Nick Warren, Mistress Barbara, The Flash Brothers, Sister Bliss, Mathew Dekay, Seb Fontaine, Superpitcher, Navid Tahernia, Terry Lee Brown Junior, Jan Carbon, Hiroshi Watanabe, Markus Schulz, Deadmau5, Booka Shade, Betoko, Deborah De Luca και G Pal.