Η ψηφιακή υπογραφή μπορεί να μπαίνει πλέον στην ζωή μας, όμως η γραφειοκρατία στο ελληνικό δημόσιο καλά κρατεί, με τους πολίτες να προσπαθούν κάθε φορά να βγάλουν μία άκρη.

Η υπογραφή που έχει την ίδια νομική ισχύ με την ιδιόχειρη υπογραφή, έχοντας όμως μεγαλύτερη ασφάλεια, αφού δεν είναι δυνατόν να πλαστογραφηθεί, καθώς είναι μοναδική και διαφορετική για κάθε έγγραφο, έκανε ως είδηση τον γύρο του διαδικτύου.

Άλλο που δεν ήθελε ο Money Bam και με βάση την είδηση, απευθύνθηκε στις δημοτικές υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων, διακωμωδώντας το όλο θέμα και τρολάροντας με τον δικό του χιουμοριστικό τρόπο την γραφειοκρατία του δημοσίου.

Δεν πήγε, όμως, στις δημοτικές υπηρεσίες, φορώντας το κουστούμι του και την γραβάτα του, αλλά ντύθηκε καρναβαλικά σε ρυθμούς '80s, δίνοντας έναν χορευτικό τόνο στην ελληνική γραφειοκρατία, κάνοντας ακόμα και τους δημοτικούς υπαλλήλους να… σκάσουν στα γέλια βλέποντάς τον.

Δείτε λοιπόν λίγες μέρες πριν το καρναβάλι την ταλαιπωρία ενός απλού ανθρώπου για να αποκτήσει ψηφιακή υπογραφή. Όλα αυτά σε ρυθμούς discoballa από τον έναν και μοναδικό Money Bam που όμως μέχρι ώρας λίγοι γνωρίζουν. 

Τον ανακάλυψε και αυτόν το patrasevents.gr!