Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου πλησιάζει και θα πραγματοποιηθεί στις 18 με 19 Φεβρουαρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με την Πάτρα, όμως, να έχει μία ηχηρή απουσία από την μεγάλη αυτή διοργάνωση.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδος της Παναχαϊκής, Κατερίνα Κυριακοπούλου, δεν θα καταφέρει να πάρει μέρος και έτσι το άθλημα της, το άλμα εις ύψος, δεν θα έχει στο πρωτάθλημα μία από τις κορυφαίες αθλήτριες που παίρνουν μέρος τα τελευταία χρόνια σε αυτό.

Η Κατερίνα Κυριακοπούλου έχει κατακτήσει τα τελευταία χρόνια δύο χρυσά μετάλλια, το 2013 και το 2015, ενώ την περασμένη αγωνιστική σαιζόν, στην ίδια διοργάνωση, πήρε το αργυρό, ανεβαίνοντας στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Αυτή τη φορά δεν θα πάρει μέρος σε μία διοργάνωση που η Πατρινή πρωταθλήτρια μας έχει εθίσει σε μετάλλια. Ο λόγος είναι εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε, άργησε κάπως να ξεκινήσει τις προπονήσεις της, όποτε δεν πρόλαβε να προετοιμαστεί κατάλληλα για τον πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

«Το ξεπέρασα και ευτυχώς τώρα όλα είναι καλά, έχοντας ξεκινήσει προπονήσεις. Όμως αν δήλωνα συμμετοχή στο κλειστό, δεν θα μπορούσα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να κάνω την εμφάνιση που θα ήθελα, αφού είχα λείψει για μεγάλο διάστημα» τονίζει η ίδια στο patrasevents.gr.

«Πλέον όλα είναι καλά, κάνω την προετοιμασία μου κανονικά και πάω δυνατά για το ανοικτό πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα γίνει το καλοκαίρι». Να ευχηθούμε λοιπόν για την Κατερίνα Κυριακοπούλου να επιστρέψει γρήγορα στις μεγάλες διοργανώσεις και στις επιτυχίες, έχοντας σαν όπλα της, την δύναμη και το πείσμα που την χαρακτηρίζει.