Μουσική Παράσταση «ΕΜΕΙΣ ΟΙ 2»

Η Χρυσούλα Στεφανάκη & ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος κάνουν στάση στην Πάτρα, στις 10 Φεβρουαρίου, στη σκηνή του W !


Η Χρυσούλα Στεφανάκη & ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος μετά από τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους στην Αθήνα, υπόσχονται να ζήσουν ξανά το μαγικό, μουσικό τους ταξίδι, αυτή τη φορά με το κοινό της αγαπημένης τους πόλης, την Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου, στις 22.00 στη σκηνή του W.

Οι δύο ερμηνευτές συναντιούνται επί σκηνής και ξεδιπλώνουν κάποια από τα πιο αγαπημένα τραγούδια της Ελληνικής & Ευρωπαϊκής Μουσικής Σκηνής. Ταξιδεύουν στο χρόνο ερμηνεύοντας τραγούδια που δημιουργούν δυνατά συναισθήματα ενώνοντας το χθες με το σήμερα, μέσα από νοσταλγικά βαλς, δυναμικές μπαλάντες, διαχρονικά ντουέτα & αξέχαστα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου.

Ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι που ξεκινάει από το Παρίσι, συνεχίζει στην Κάτω Ιταλία και την Ισπανία για να καταλήξει εκεί που η καρδιά χτυπάει πιο δυνατά, στις γειτονιές της Ελλάδας.

Τραγούδια των Edith Piaf, Jacques Brel, κ.α. συναντούν διαχρονικά τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών (Μ. Χατζιδάκις, Μ. Πλέσσας, Γ. Σπανός κ.α.), νεώτερων συνθετών (Σ. Κραουνάκης, Α. Ιωαννίδης κ.α.) καθώς και τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία των δύο ερμηνευτών.

*Το εναρκτήριο τραγούδι της παράστασης ‘’Εμείς οι 2’’ ανήκει στο συνθέτη Γιάννη Μακρίδη.

Ερμηνεύουν:
Χρήστος Κωνσταντόπουλος, Χρυσούλα Στεφανάκη
Ενορχήστρωση: Χρίστος Θεοδώρου

Παίζουν:
Πιάνο: Χρίστος Θεοδώρου
Κρουστά - Τύμπανα: 
Βιολί: Αγγελική Ποτήρη
Κοντραμπάσο: Αντώνης Αρβανίτης
*φωτογραφίες: Θάνος Αθανασίου


Info: 
W / EVENTS 
Ποσειδώνος & Μεγάλου Αλεξάνδρου 1, Ρίο
Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2016
Ώρα έναρξης: 22.00
Είσοδος:€12 (με ποτό) 
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6937 144344