Η ομάδα των Anonymous «Anonplus» χακάρει ασταμάτητα το τελευταίο χρονικό διάστημα τον διαδικτυακό τόπο του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας (www.teiwest.gr), αναρτώντας το λογότυπο τους και ένα κείμενο στα αγγλικά.

Το κείμενο που αναρτήθηκε στην κεντρική ιστοσελίδα του Ιδρύματος έχει σκοπό να αποδυναμώσει την εμπιστοσύνη που δείχνει η σημερινή νεολαία στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Η Anonplus είναι το νέο κοινωνικό δίκτυο των Anonymous που προέκυψε μετά τον αποκλεισμό των μελών τους από το Google+. Η τελευταία επίθεση πραγματοποιήθηκε προχθές αναγκάζοντας τους διαχειριστές να θέσουν την ιστοσελίδα εκτός λειτουργίας.

Λόγω των πολλαπλών θέσεων στην ιστοσελίδα του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης Google εμφανίζει στα αποτελέσματα των αναζητήσεων την ιστοσελίδα του Ιδρύματος ως «χακαρισμένη».

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει, «This site may be hacked». Επίσης, ο τίτλος και η περιγραφή έχουν αντικατασταθεί, με στοιχεία που έχει ανεβάσει η ομάδα των «Anonplus».

Το κείμενο όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος με μετάφραση του Foititikanea έχει ως εξής:

1. Είμαστε AnonPlus και αυτό είναι το Μανιφέστο μας.

2. Όποιος θέλει να υπερασπιστεί την ελευθερία της πληροφόρησης, την ελευθερία του λαού και τη χειραφέτηση των τελευταίων από την καταπίεση των μέσων ενημέρωσης και των όσων μας κυβερνούν, όποιος χρησιμοποιεί τις πλατφόρμες μας και το εργαλείο μας για να υλοποιήσει τον βρώμικο σκοπό του, είναι ήδη μέρος των AnonPlus. Κάθε άτομο που έχει την καλή θέληση να δράσει είναι ευπρόσδεκτο.

3. Οι AnonPlus έχουν χώρο για να μοιραστούν ιδέες ανοικτές σε όλους στο: (αναρτήθηκε σχετικό site).

4. Οι AnonPlus εξαπλώνουν τις ιδέες τους, χωρίς λογοκρισία, δημιουργούν χώρο για να εξαπλωθούν απευθείας μέσω της μαζικής αλλοιωτικης επέμβασης, δημοσιεύοντας νέα όπου τα μέσα μαζικής ενημέρωσης φιλτράρονται και οργανώνονται για την φανέρωση αυτών που ελέγχουν την κατανάλωση, εμείς το κάνουμε αυτό με στόχο να αποκατασταθεί η αξιοπρέπεια της λειτουργίας των μέσων μαζικής ενημέρωσης: τα μέσα ενημέρωσης θα πρέπει να είναι ελεύθερα, χωρίς λογοκρισία και περιορίζοντας την δράση τους στο να «δείχνουν τι συμβαίνει» και όχι «να λένε σε εμάς τι είναι σωστό και τι είναι λάθος» Οι AnonPlus θέτουν εκτός σύνδεσης (χακάρουν) ιστοσελίδες που συμβάλλουν ενεργά στον έλεγχο των μαζών από τους διεφθαρμένους, οι οποίοι χειρίζονται τις πληροφορίες και τις γνώμες δημιουργώντας ψευδείς πραγματικότητες: αυτό είναι λογοκρισία! Οι AnonPlus δεν ενεργούν για προσωπικούς ή πολιτικούς λόγους, δεν έχουν ηγέτες, κινούνται προς τα συμφέροντα του λαού και θα πολεμήσουν μέχρι η δύναμη να οδηγηθεί στα χέρια του λαού: μοναδικού ιδιοκτήτη του ελεύθερου κόσμου.

Οι AnonPlus είναι έτοιμοι να υποστηρίξουν τις ανθρώπινες ανάγκες. Και οι άνθρωποι υποστηρίζουν τους Anonplus: αυτή είναι η συμμαχία μας, αυτή είναι η αδελφοσύνη μας, αυτό είναι το σύμφωνο μας.

5. Την ημέρα που αυτά τα προβλήματα θα λυθούν, οι AnonPlus θα πάψουν να υπάρχουν.

Όχι πόλεμος – Όχι Θρησκείες – Όχι πολιτική – Καμία οικονομική δύναμη – για έναν καλύτερο κόσμο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΕΓΕΩΝΑ

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ

ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ

ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ!

ANONPLUS