Μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας και συγκεκριμένα η 3η σε αριθμό, η Πάτρα, σου δίνει τις δυνατότητες μιας μεγαλούπολης σε συνδυασμό με την ηρεμία μια κωμόπολης.

Για αυτό το λόγο οι κάτοικοι της δεν την αλλάζουν με τίποτα καθώς προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Πάτρα σημαίνει να μπορείς να διασχίζεις την πόλη ολόκληρη σε 10 λεπτά, να βλέπεις τα πλοία για Ιταλία από το μπαλκόνι σου στο κέντρο, να χαζεύεις τα αστέρια να πέφτουν πίνοντας μπύρα στην πλαζ, να βγαίνεις μόνος σου και να καταλήγεις με δέκα γνωστούς, να έχεις σε πολύ κοντινή απόσταση παραλίες για να δροσιστείς το καλοκαίρι και πάρα πολλά άλλα. Αν κάποιος τώρα μας ζητήσει να κλείσουμε τη μαγεία της πόλης μας μέσα σε ένα βίντεο αυτό μπορεί να γίνει με τη βοήθεια του Παύλου Σουλιώτη.

Σε αυτό θα απολαύσουμε μια γρήγορη εναλλαγή φαντασμαγορικών και πανοραμικών εικόνων της Πάτρας, σε διάφορες φάσεις ημέρας και νύχτας. Μεταφερόμαστε με ταχύτητα φωτός από το Φάρο, την πλατεία Γεωργίου και το Μόλο έως τη Μαρίνα, τις σκάλες της Αγίου Νικολάου και τη γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου.

Εδώ περιέχεται όλη η ομορφιά της πόλης μας και μας δίνει μέσα σε ενάμιση λεπτό όλους εκείνους τους λόγους που μας κάνουν περήφανους να είμαστε κάτοικοι της...