Η συμπλήρωση των δύο χρόνων της διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ βρίσκει τη χώρα επί ξύλου κρεμάμενη, μπροστά σε ένα δραματικό αδιέξοδο.

Πριν από μια διετία, οι μεγαλύτεροι λαοπλάνοι στην πολιτική ιστορία του τόπου προκάλεσαν την πτώση της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά, σε μια στιγμή που διαφαίνονταν τα πρώτα σημάδια της εξόδου από την κρίση και η Ελλάδα άρχιζε να στέκεται στα πόδια της.

Ανήλθαν στην εξουσία, εξαπατώντας τον ελληνικό λαό, υποσχόμενοι την κατάργηση του μνημονίου με ένα νόμο και με ένα άρθρο και έφεραν ένα τρίτο και πιο επαχθές, ενώ κινδυνεύουμε και με ένα τέταρτο, αποτέλεσμα της ανευθυνότητας τους και της ανικανότητας τους, που έχει ήδη κοστίσει 86 δισεκατομμύρια!

Φίλη συμπολίτισσα, φίλε συμπολίτη, θυμήσου ότι μεταξύ πολλών άλλων σου έταξαν:

*Καμία μείωση κυρίων και επικουρικών συντάξεων
*Χορήγηση 13ης σύνταξης

*Διατήρηση του ΕΚΑΣ

*Κατώτατο μισθό 751 ευρώ

*Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ

*Θέσπιση αφορολόγητου 12.000 ευρώ

*«Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη»

Σήμερα, ξέρεις πλέον ποια είναι η αλήθεια, τη βιώνεις στην καθημερινότητα σου που γίνεται όλο και πιο δύσκολη.

Έκοψαν συντάξεις, πετσόκοψαν το ΕΚΑΣ, διατήρησαν τον ΕΝΦΙΑ, απελευθέρωσαν τους πλειστηριασμούς, ενώ σε «βομβαρδίζουν» με αλλεπάλληλα κύματα υπερφορολόγησης.

Έφτασε, όμως, η ώρα, να μπει ένα τέλος στα δύο πιο εφιαλτικά χρόνια της μεταπολίτευσης, να μπει ένα τέλος στην ανάλγητη πολιτική τους.

Με εντολή των πολιτών στις κάλπες, που πρέπει να στηθούν το συντομότερο δυνατό, η Νέα Δημοκρατία με μπροστάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι έτοιμη να βγάλει τον τόπο από το σημερινό αδιέξοδο και να οδηγήσει την Ελλάδα στην εποχή της αναγέννησης.

Είναι εθνικό μας καθήκον, εθνική μας υποχρέωση να ανορθώσουμε τον τόπο από την λαίλαπα που θα αφήσουν πίσω τους!