Τι πάει να πει είναι Κυριακή και θέλεις να αράξεις στον καναπέ και να δεις τηλεόραση, να ''σαπίσεις'' με ταινίες και όλα τα συναφί, να μη βγεις καθόλου έξω και να κοιμηθείς από τις 9...

Παρ' το απόφαση, τέτοιο σενάριο ΔΕΝ παίζει, γιατί απλώς, τέτοια μέρα παίζει μουσικάρες στο Magenda. Έχει ελληνική βραδιά, έχει γίνει θεσμός και δεν τη χάνουμε ούτε και με χιόνια!

Σήκω λοιπόν, ντύσου, στολίσου, φόρα ό,τι σου αρέσει, πάρε και το παρεάκι σου και πηγαίνετε στο Νο1 προορισμό για κυριακάτικη διασκέδαση.


Θα ακούσετε όλα τα αγαπημένα σας, ελληνικά τραγούδια, θα γελάσετε και θα χορέψετε, θα νοιώσετε τη μέγιστη περιποίηση από το προσωπικό του Magenda, θα φλερτάρετε, θα ερωτευθείτε ή μπορεί και να ξεπεράσετε ένα χωρισμό, γιατί είναι καλύτερα να είσαι με παρέα και έξω, παρά μόνος ή μόνη και στον καναπέ.

Το Magenda, εδώ και χρόνια, μας χαρίζει μοναδικά parties που δε γίνεται να μην κάνουν επιτυχία. Μας δίνει λόγο για να βγούμε από το σπίτι και μας κάνει να περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη φορά, ξέρει τι ζητά ο κόσμος από ένα νυχτερινό μαγαζί και το προσφέρει στο μέγιστο βαθμό. Γιατί δε θέλει ιδιαίτερο κόπο για να φτάσεις στην κορυφή, θέλει μέθοδο και κυρίως, να ακούς τον ''παλμό'' του κόσμου. Άμα το πετύχεις αυτό, οδεύεις στο δρόμο που χάραξε το Magenda!

Εμείς δώσαμε νόημα στην Κυριακή μας, εσύ;