Σε μία από τις σημαντικότερες μουσικές σκηνές της Αθήνας, εμφανίστηκε  ο Πατρινός τραγουδοποιός (τραγουδιστής και συνθέτης), Βασίλης Ράλλης.

Ο Πατρινός μουσικός εμφανίστηκε στον «Σταυρό του Νότου», σε έναν χώρο που αποτελεί σύμβολο για τον χώρο του έντεχνου και ροκ τραγουδιού, ο οποίος θεωρείται και είναι ένας από τους ιστορικότερους της πρωτεύουσας.

Ο Βασίλης Ράλλης εμφανίστηκε ως guest στο live του Θεολόγου Κάππου, την Πέμπτη στις 19 Ιανουαρίου, σε μία εκδήλωση που εμφανίστηκαν σημαντικοί ταλαντούχοι μουσικοί της νέας γενιάς του ελληνικού τραγουδιού.

Στον ίδιο χώρο ο Βασίλης Ράλλης θα παίξει μόνος του, στις 8 Μαρτίου, με κάποιες ακόμα συμμετοχές καλλιτεχνικών, σε μία βραδιά που σίγουρα θα αποτελέσει ορόσημο για την μουσική του πορεία.

Ο ίδιος όπως λέει μιλώντας στο patrasevents. gr αισθάνεται καταπληκτικά που εμφανίστηκε, αλλά και πρόκειται να κάνει ένα δικό του live σε μία τόσο ιστορική μουσική σκηνή, όπως είναι ο «Σταυρός του Νότου».

«Νιώθω σαν να επιβραβεύονται οι κόποι μου και οι θυσίες που έχω κάνει ως τώρα. Το να παίζεις μουσική σε ένα χώρο όπως είναι ο «Σταυρός του Νότου» είναι ένα μοναδικό συναίσθημα για έναν  νέο καλλιτέχνη» τονίζει.


Ο Βασίλης Ράλλης, έχοντας εδώ και ορισμένους μήνες κυκλοφορήσει την πρώτη του ολοκληρωμένη δουλειά (Ανησυχία, Αταξία και Ανασφάλεια), με τραγούδια που έχουν κάνει ιδιαίτερη εντύπωση στο μουσικό κοινό, κάνει περιοδεία σε διάφορες πόλεις, παίζοντας live σε μουσικές σκηνές, συγκεντρώνοντας σε κάθε εκδήλωση αρκετό κόσμο.

Στην Πάτρα θα εμφανιστεί την Παρασκευή στις 27 Ιανουαρίου στο Cinema Café, σε ένα event όπου θα παρουσιάσει τα κομμάτια της πρώτης του δουλειάς, στο κοινό της πόλης.