Ε... λοιπόν, αυτή η Φάμπρικα πολύ μας αρέσει! Έχει γίνει στέκι, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων των ηλικιών και το καλύτερο είναι πως όλοι μαζί συνυπάρχουν και διασκεδάζουν αρμονικά. 

Μη νομίζετε ότι είναι και εύκολο να συνταιριάξεις δύο γενιές ανθρώπων, χωρίς να υπάρχει έστω και ένα παράπονο. Για να πετύχεις κάτι τέτοιο πρέπει να βρεις τη ''χρυσή τομή'', το σημείο εκείνο που συγκλίνουν οι ιδιοσυγκρασίες τους και νικητής βγαίνει μόνο η διασκέδαση.

Η Φάμπρικα λοιπόν, βρήκε το κοινό τους σημείο και κατάφερε να δημιουργήσει ένα υπέροχο και παρεΐστικο στέκι.


Ποιό είναι λοιπόν αυτό; Φυσικά, η αγάπη για το τραγούδι και τη μουσική. Τη μουσική την ελληνική, την αυθεντική που όλοι μας αγαπάμε και όλοι μας ακούμε, όσο και να μη θέλουμε να το παραδεχτούμε. Αυτή την αγάπη κατάφερε να την περάσει στο κοινό, μέσα από τις υπέροχες φωνές του νεανικού σχήματος που αναλαμβάνει να μας ξεσηκώσει και να βάλει ''φωτιά'' στο κέφι και στη βραδιά μας.

Είτε σε τραπέζι, είτε στη μπάρα και σε stand, είτε ακόμη και όρθιοι, το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. Ήρθες στη Φάμπρικα, θα σου μείνει μία αξέχαστη έξοδος!

Η ζεστή του ατμόσφαιρα και το φιλικό του περιβάλλον σε κάνουν να μη θέλεις να φύγεις. Έτσι κουβέντα στην κουβέντα και ποτήρι στο ποτήρι, έχεις κάνει την καλύτερη επιλογή για έξοδο το Σάββατο το βράδυ, χωρίς να έχεις κάνει κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια, απλώς πήγες στα γνωστά και αγαπημένα!