Τί νόημα έχει μία έξοδος αν δεν τη θυμάσαι μετά; Αν σου περάσει αδιάφορη και αν δε σε συγκίνησε το μέρος που πήγες; Η απάντηση είναι εύκολη, κανένα νόημα!

Γι' αυτό, αν θες έξοδο με ουσία και νόημα, πήγαινε όπου είναι να πας, αλλά μετά να ξέρεις ότι πρέπει να καταλήξεις στο Αβαντάζ, εκεί που γίνεται, εκεί που η διασκέδαση, δεν έτυχε, αλλά πέτυχε!

Είναι after, παίρνει 7 στα 7 και είναι το καλύτερο στο είδος του σε ολόκληρη την Πάτρα, προσοχή στις απομιμήσεις δε μπορούμε να πούμε γιατί απλώς, ούτε σαν απομίμηση δε θα βρείτε κάτι παρόμοιο.


Χρόνια τώρα το Αβαντάζ βρίσκεται στην κορυφή της προτίμησης του κοινού, γιατί ξέρει πως να μας διασκεδάσει, να μας χαλαρώσει και να μας κάνει να γνωρίσουμε πτυχές του εαυτού μας, που δεν ξέραμε ότι έχουμε. Αυτό το μαγαζί έχει καταφέρει να κάνει και τον πιο ντροπαλό ή την πιο ντροπαλή να πετάξει τα ταμπού και να σηκωθεί να χορέψει ακόμη και στη μπάρα.

Έχει καταφέρει να κάνει και τον πιο σπιτόγατο, όχι απλώς να βγει από το σπίτι, αλλά να γυρίσει πίσω τα ξημερώματα. 

Στο Αβαντάζ ξέρεις ότι θα πας με την παρέα σου και θα περάσετε κάτι παραπάνω από τέλεια. Θα χορέψετε στους ρυθμούς όλων των αγαπημένων ελληνικών επιτυχιών, θα ξεδώσετε, θα φλερτάρετε, θα γεμίσετε θετική ενέργεια και θα αντιμετωπίσετε με λίγο παραπάνω χαμόγελο την εβδομάδα που ακολουθεί.

Τί λέτε; Θα το δοκιμάσετε;