Για να λέμε και την αλήθεια... όταν ακούς τη λέξη καρναβάλι, αυτομάτως στα αυτιά σου ηχούν μουσικές, λίγο πιο εξωτικές, που σε λικνίζουν σε ρυθμούς latin, cha cha, mambo, tango κτλ., που σε μεταφέρουν σε άλλα μέρη βρε παιδάκι μου και σε γεμίζουν με χαρά και αισιοδοξία. Αυτή, εξάλλου, είναι και η έννοια του καρναβαλιού, να βγεις από τη ρουτίνα και να διασκεδάσεις.

Αυτό λοιπόν, το νόημα έπιασαν και οι άνθρωποι του BBQ και το Σάββατο το βράδυ μας ετοίμασαν το πιο κατάλληλο party για την περίσταση. Ένα party παρέα με τους Grupo Buenaventura, τη μπάντα που αποτελείται από εννέα μέλη με κοινό χαρακτηριστικό την αγάπη για τη μουσική και ιδιαίτερα τη latin. Την ατμόσφαιρα ανέλαβε να ζεστάνει ο Dj Marinis, ο οποίος έβαλε τη ''σπίθα'', ώστε να έρθουν οι Groupo Buenaventura και να μας βάλουν ''φωτιά''.


Όσοι βρέθηκαν στο BBQ απόλαυσαν μία παράσταση που ουσιαστικά ήταν ένα ταξίδι στις συγχορδίες της μουσικής και χορός στους ρυθμούς της. Ένα ταξίδι στη γοητεία των λατινοαμερικάνικων ρυθμών...

Ο χορός δε σταμάτησε λεπτό, η μπύρα κυρίως, αλλά και τα άλλα οινοπνευματώδη έρρεαν άφθονα, οι μυρωδιές από τις ζουμερές ποικιλίες, τα burgers και τα άλλα φαγητά είχαν κατακλύσει το μέρος και η διασκέδαση δεν είχε τέλος! Χαμογελαστά πρόσωπα, ευδιάθετοι άνθρωποι και ευφάνταστες στολές, είχαν τον πρωταγωνιστικό ρόλο της βραδιάς.

Και ήταν μόνο η έναρξη...

Αυτό είναι το καρναβάλι και στο BBQ το γνωρίζουν πολύ καλά το... άθλημα, το εξασκούν κάθε χρόνο και μάλιστα, με πολλή μεγάλη επιτυχία. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που τους περισσότερους μασκαρεμένους τους εντοπίσαμε σε αυτό το μαγαζί.