Μπαίνουμε για τα καλά στο Πατρινό Καρναβάλι 2017 και τα καρναβαλικά πληρώματα βρίσκονται σε πυρετό προετοιμασιών, με σκοπό να παρουσιάσουν και αυτή την χρονιά πράγματα που εντυπωσιάζουν, κάνοντας το καρναβάλι αυτής της πόλης ξεχωριστό.

Ένα από τα καρναβαλικά πληρώματα που έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια σαρώνοντας τα βραβεία σε κάθε τελετή απονομής, αποκομίζοντας σε κάθε καρναβάλι τα καλύτερα λόγια για τις εμπνεύσεις και τις κατασκευές τους, αλλά και γενικότερα για τα θέματα που παρουσιάζουν, είναι αυτό των Δήθεν Αδιάφορων.

Φέτος όμως οι Δήθεν Αδιάφοροι, έχοντας κάνει ήδη αρκετά πράγματα, συμμετέχοντας ενεργά στα πολιτιστικά δρώμενα της Κάτω Αχαΐας, αποφάσισαν να πάρουν ένα μικρό ρεπό από το Πατρινό Καρναβάλι.

Τα ρεπό τους θα αποτελέσει σίγουρα μία σημαντική απώλεια για το καρναβάλι της Πάτρας, σε επίπεδο ποιότητας και εμπνεύσεων. Πάντως, στην σελίδα τους στο facebook τα μέλη της πολιτιστικής ομάδας των Δήθεν Αδιάφορων, ανέβασαν ένα βίντεο με το οδοιπορικό τους στο Πατρινό Καρναβάλι.

Εμείς ελπίζουμε μόνο να επανέλθουν στο καρναβάλι της Πάτρας. Γιατί οι παρέες γράφουν ιστορία και η παρέα των Δήθεν Αδιάφορων, μέσα σε λίγα χρόνια, έχει γράψει την δική της ισταρία στο Πατρινό Καρναβάλι με τα θέματα που έχει παρουσιάσει.