Χθες αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στο κανάλι «Ε» αλλά και στο σπίτι της Τατιάνας Στεφανίδου ώστε να πραγματοποιηθεί η σύλληψή της, μετά από μήνυση που κατατέθηκε εναντίον από τον βουλευτή την Χρυσής Αυγής, κ.Λαγό…

Η Τατιάνα, αφού δεν πήγε στο τμήμα, εμφανίστηκε κανονικά στην εκπομπή. Το κοινό της μόλις μπήκε μέσα πραγματικά την αποθέωσε, χειροκροτώντας την.

Η ίδια φυσικά δεν το άφησε ασχολίαστο και απάντησε σκληρά προς την Χρυσή Αυγή λέγοντας: «Η δύναμη είναι στην ψυχή μας και όχι στην σωματική μας κατάσταση! Δυνατός μπορεί να είναι ένας άντρας, αλλά δυνατή και μία γυναίκα… ακόμη και ένα παιδί! Προσπαθούν να μας εκφοβίσουν, αλλά εμείς οι δημοσιογράφοι δεν φοβόμαστε… Προσπαθούν να μας εκφοβίσουν, αλλά δεν πρόκειται!«…. και συνεχίζει η παρουσιάστρια την επίθεσή της προς την ελληνική αστυνομία λέγοντας: «Εγώ να σημειώσω πως στο Πέραμα που έγιναν τα επεισόδια δεν υπήρχαν αστυνομικές δυνάμεις για να προστατέψουν τον κόσμο! Όμως για να συλλάβουν εμένα, ένα ολόκληρο περιπολικό έξω από το Έψιλον και άλλο ένα έξω από το σπίτι μου… Τα συμπεράσματα δικά σας! Που ήταν η αστυνομία όταν η Χρυσή Αυγή έκανε επεισόδια; Όλη αυτή η αστυνομική δύναμη μαζεύτηκε για εμένα… Όταν πρέπει όντως να παρέμβει δεν εμφανίζεται!»