Η φροντίδα των σγουρών μαλλιών ειδικά τώρα τον χειμώνα με το κρύο είναι ένα σημαντικό κομμάτι έτσι ώστε να είναι πάντα λαμπερά και υγιή.

Το βασικό είναι οι μπούκλες σου να είναι ενυδατωμένες!

Ενυδάτωση στο φουλ

Κάτι που σίγουρα δεν πρέπει να ξεχνάς είναι χωρίς αμφιβολία να ενυδατώνεις σε βάθος τα μαλλιά σου όχι μόνο στο ντους. Ένα μαλακτικό που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα είναι η ιδανική λύση για εσένα που έχεις σγουρά μαλλιά έτσι ώστε να μην αφυδατωθεί η τρίχα σου.

Πρόσεξε τις άκρες σου

Aν δεν απλώνεις ήδη κάποιο λαδάκι στα μαλλιά σου τώρα είναι μια καλή ευκαιρία για να το κάνεις και να κρατήσεις τα μαλλιά σου ενυδατωμένα. Το λαδάκι θα κρατήσει την τρίχα σου ενυδατωμένη για πολύ περισσότερο και θα την προστατεύσει από τους εξωτερικούς παράγοντες. Επειδή ακριβώς έχεις σγουρά μαλλιά πρέπει να φροντίσεις να μείνει λαμπερή η τρίχα σου και ενυδατωμένη και οι άκρες σου να μην σπάσουν.

Μην ξεχνάς το μέλι

To μέλι είναι ένας βασικός σύμμαχος που έχεις ειδικά αν το χρησιμοποιήσεις σε συνδυασμό με το ελαιόλαδο και το έλαιο από αβοκάντο. Αν φοβάσαι πως ο συγκεκριμένος συνδυασμός θα κάνει τα μαλλιά σου πιο λιπαρά τότε σκέψου πως το μέλι θα ενυδατώσει σε βάθος την τρίχα σου και θα βοηθήσει τα μαλλιά σου θα βρουν την χαμένη τους λάμψη και δεν θα δείχνουν θαμπά, άτονα και αφυδατωμένα.

Το μέλι μπορείς άνετα να το χρησιμοποιήσεις σε συνδυασμό με το μαλακτικό αλλά και τα λαδάκια για τα μαλλιά σου και να δεις ακόμη πιο απαλά τα μαλλιά σου. Επίσης μπορείς να αναζητήσεις προϊόντα που έχουν το μέλι στα συστατικά τους ή να φτιάξεις τη δική σου μάσκα μαλλιών με μέλι.

Η πετσέτα παίζει ρόλο

Το να χρησιμοποιείς πετσέτα για να στεγνώσεις τα μαλλιά σου είναι από τα χειρότερα πράγματα που μπορείς να κάνεις αν έχεις σγουρά μαλλιά. Η υφή της πετσέτας και το γεγονός ότι είναι στεγνή μπορεί να καταστρέψει τα μαλλιά και είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείς μια μπλούζα ή μια

Στη συνέχεια, αντί για πετσέτα χρησιμοποιήστε ένα φανελάκι ή μία πετσέτα με μικροΐνες. Θα απορροφήσουν το νερό και θα περιορίσουν το φριζάρισμα, καταλήγει το womenonly.