Εκτός από τη ΔΕΗ, στη χώρα μας δραστηριοποιούνται πλέον και ιδιωτικές εταιρίες που προμηθεύουν ρεύμα σε οικίες και επιχειρήσεις, οι οποίες είναι γνωστές ως «εναλλακτικοί πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας» ή «εταιρίες ρεύματος». Οι εταιρίες που δραστηριοποιούνται ενεργά στο χώρο αυτό είναι οι παρακάτω:

Protergia - Ενιαία χρέωση όλη την ημέρα

Το Protergia Οικιακό απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες με ενιαία χρέωση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και σας προσφέρει μοναδικα προνόμια.

Ανταγωνιστικές χρεώσεις
Χωρίς εγγύηση με την εξόφληση μέσω πάγιας εντολής τραπεζικού λογαριασμού
Επιβράβευση συνεπών πελατών σε κάθε εκκαθαριστικό λογαριασμό
Έλεγχο του λογαριασμού και εξοικονόμηση ενέργειας μέσα από την υπηρεσία myprotergia
Υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση

Χρεώσεις
Ισχύει για 12μηνη παραμονή στη σύμβαση και για νέες αιτήσεις έως 31/01/2017.
Νυχτερινή χρέωση 0,0661 €/ kWh.

Περισσότερα στο http://www.protergia.gr/


 

WATT + VOLT - Home Energy Plus

Οικονομικό ρεύμα για το σπίτι

Το πρόγραµµα HOME ENERGY PLUS απευθύνεται σε όλους τους οικιακούς χρήστες που επιθυμούν πραγματική οικονομία στο ρεύμα και ανταγωνιστικές χρεώσεις για την ημερήσια και νυχτερινή κατανάλωση της παροχής τους. 

Χρεώσεις

Εύρος κατανάλωσης [kWh] - 0 - 2000 | >2000

Πάγια χρέωση μονοφασικής παροχής [€/4μηνο] - 1,52 | 1,52

Πάγια χρέωση τριφασικής παροχής [€/4μηνο] - 4,80 | 4,80

Χρέωση 24ωρης ενέργειας [€/kWh] - 0,08500 | 0,08700

Για τη διαδικασία αλλαγής παρόχου δεν έχετε καμία επιβάρυνση και δεν χρειάζεται να επιφέρετε οποιαδήποτε αλλαγή στο μετρητή σας ή στο σύστημα ηλεκτροδότησης του σπιτιού σας. Χωρίς καμία διακοπή της υπάρχουσας σύνδεσης, χωρίς κρυμμένα κόστη ή έξοδα εγγραφής, η WATT+VOLT αναλαμβάνει την παροχή ρεύματος στο σπίτι σας.

Περισσότερα στο http://watt-volt.gr/


 

ΗΡΩΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ - Πρόγραμμα «Home 1+1»

Το παρόν Πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους οικιακούς καταναλωτές με μετρητή ημερήσιας κατανάλωσης.

Η εκκαθαριστική χρέωση στον μηνιαίο Λογαριασμό υπολογίζεται με βάση την 4-μηνιαία κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. Οι καταναλωτές που θα το επιλέξουν θα έχουν δύο (2) μήνες δωρεάν κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας κατά τη διάρκεια της είκοσι-τετράμηνης (24-μήνες) διάρκειας του Προγράμματος.
Οι χρεώσεις του Προγράμματος Home 1+1, προσφέρουν έκπτωση 10% στις Ανταγωνιστικές Χρεώσεις του τιμολογίου ρεύματος και είναι αναλυτικά οι εξής:

Χρεώσεις

4-Μηνιαία Κατανάλωση Ηλεκτρικής Ενέργειας - 0 - 2.000 kWh | > 2.001 kWh

Χρέωση Παγίου (€/4-μηνο) Μονοφασική Παροχή - 1,52 | 1,52

Χρέωση Παγίου (€/4-μηνο) Τριφασική Παροχή - 4,80 | 4,80

Ενέργεια (€/kWh) - 0,085 | 0,092

Επιπλέον προνόμια:

Μέσω των Εμπορικών Προγραμμάτων «Home 1+1» και «Home 1+1 Ν» παρέχεται περαιτέρω έκπτωση 10% στις Ανταγωνιστικές Χρεώσεις του λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος σε όλους τους συνεπείς πελάτες
Επιβράβευση αυτόματης εξόφλησης Λογαριασμών μέσω ενεργοποίησης πάγιας εντολής τραπέζης ή πιστωτικής κάρτας, με επιπλέον έκπτωση 1%
Μηδενική εγγύηση/προκαταβολή μέσω της ενεργοποίησης της ως άνω πάγιας εντολής
Επιβράβευση καλής και σταθερής συνεργασίας με επιστροφή 25% επί του συνολικού ποσού της εγγύησης, με τη συμπλήρωση κάθε ενός (1) πλήρους έτους συνεργασίας, εφόσον δεν υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Περισσότερα στο http://www.heron.gr/


 

KEN for HOME - Γ1

Το πακέτο Οικιακό Γ1 απευθύνεται σε οικιακούς καταναλωτές που δεν έχουν νυχτερινό ρεύμα και επιθυμούν χαμηλότερες τιμές και αξιόπιστο πάροχο ρεύματος με τα ακόλουθα προνόμια:

Μη καταβολή εγγύησης στην περίπτωση εξόφλησης μέσω πάγιας εντολής
Έκπτωση 10% με την εμπρόθεσμη πληρωμή των οφειλών
Ασυναγώνιστες τιμές
Άψογη εξυπηρέτηση από εξειδικευμένους επαγγελματίες
Παρακολούθηση των μηνιαίων χρεώσεων μέσω του MyKEN

Χρεώσεις

Κατανάλωση - 0-2000 kWh | >2000 kWh

Μηνιαίο Πάγιο - 0 | 0

Πάγιο (€/4μηνο) Mονοφασική παροχή - 0 | 0

Πάγιο (€/4μηνο) Τριφασική παροχή - 0 | 0

Χρέωση Ενέργειας (€/kWh) - 0,0892 | 0,0919

τις ανωτέρω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 13%. Εξαιρούνται τα νησιά: Σαμοθράκη και Σκόπελος για τα οποία ο Φ.Π.Α. είναι 9%.

Κάθε λογαριασμός περιλαμβάνει τις Ρυθμιζόμενες Χρεώσεις οι οποίες είναι ίδιες για κάθε πάροχο ενέργειας και ορίζονται από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Περισσότερα στο https://k-en.gr/


 

ELPEDISON - Προϊόντα Energy Family Plus

Επιλέξτε ένα από τα προϊόντα Energy Family Plus ανάλογα με τις ανάγκες σας σε ηλεκτρικό ρεύμα και τον τύπο του μετρητή του σπιτιού σας και επωφεληθείτε από πιθανές εκπτώσεις μέχρι και 12% σε σχέση με ο,τι πληρώνατε σήμερα για τις χρεώσεις προμήθειας του ηλεκτρικού σας ρεύματος (ως πελάτης του βασικού προμηθευτή ρεύματος στην ελληνική αγορά).

Επιπλέον στην ELPEDISON μπορείτε να αποκτήσετε έως και 21% έκπτωση σε σχέση με τον βασικό προμηθευτή εξοφλώντας εμπρόθεσμα τους λογαριασμούς σας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Επιλέξτε
Energy Family+, για εσάς που έχετε απλό μετρητή, και εξασφαλίστε μέχρι και 12% οικονομικότερες χρεώσεις προμήθειας για το ηλεκτρικό σας ρεύμα
Energy Family+ Night, για εσάς που έχετε νυχτερινό μετρητή, επιθυμείτε οικονομικότερο ρεύμα και κάνετε σημαντική χρήση νυχτερινού ρεύματος
Energy Family+ Simple, για εσάς που έχετε νυχτερινό μετρητή αλλά θέλετε να επωφεληθείτε από μια οικονομική χρέωση νυχτερινού ρεύματος, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, χωρίς περιορισμούς και αυστηρά προγράμματα
Tα Χαρακτηριστικά των Προϊόντων Energy Family Plus
Το προϊόν Energy Family Plus που θα επιλέξετε

σας δίνει τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από εκπτώσεις στο ηλεκτρικό σας ρεύμα μέχρι και 12%
βασίζεται σε μία σταθερή χρέωση ανά kWh
ΔΕΝ περικλείει πάγια
σας επιτρέπει να χρεώνεστε ομοιόμορφα και μόνο για όσο ρεύμα καταναλώνετε, χωρίς περιορισμούς και επίπεδα κατανάλωσης
σας απαλάσσει από την ανάγκη καταβολής εγγύησης, εφόσον επιλέξετε την Πάγια Εντολή ως τρόπο πληρωμής του λογαριασμού σας ELPEDISON. Στην περίπτωση αυτή, παίρνετε πίσω την εγγύηση από τον τωρινό προμηθευτή σας και τη χρησιμοποιείτε όπως εσείς επιθυμείτε.
Ακόμη, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες myelpedison, για ακόμα μεγαλύτερη απλούστευση της καθημερινότητάς σας, είτε μέσω της ιστοσελίδας της ELPEDISON είτε μέσω του κινητού σας τηλεφώνου.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, καλέστε στο 18128 ή στο http://www.elpedison.gr/


 

ΔΕΗ - Έκπτωση 15%

Από 1η Ιουλίου παρέχουμε στους συνεπείς πελάτες μας έκπτωση 15% στην αξία της Χρέωσης Προμήθειας ρεύματος του λογαριασμού τους!

1. Τι αφορά η παροχή έκπτωσης 15%

Παρέχεται έκπτωση 15% στις Χρεώσεις Προμήθειας του λογαριασμού ρεύματος σε όλους τους συνεπείς πελάτες.
Συγκεκριμένα, όλοι οι πελάτες με τιμολόγιο: Οικιακό Γ1 και Γ1Ν, Επαγγελματικό Γ21, Γ22 και Γ23 στη Χαμηλή Τάση και τιμολόγιο ΒΓ, ΒΧ και ΒΥ στη Μέση Τάση, οι οποίοι θα εξοφλούν το σύνολο του λογαριασμού τους, καθώς και τυχόν δόσεις διακανονισμού οφειλής τους, μέχρι και την καθορισμένη ημερομηνία λήξης, θα λαμβάνουν έκπτωση στον επόμενο λογαριασμό τους, το 15% της αξίας της Χρέωσης Προμήθειας του προηγούμενου λογαριασμού που έχει ήδη εξοφληθεί εμπρόθεσμα.
Δεν περιλαμβάνονται οι πελάτες που απολαμβάνουν ήδη τιμολογιακών προνομίων, όπως πελάτες ενταγμένοι στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο, Τιμολόγιο Υπηρεσιών Αλληλεγγύης, Πολυτεκνικό Τιμολόγιο ΓΤ, πρόγραμμα Ακραίας Φτώχειας, Αγροτικό Τιμολόγιο.
Εντούτοις, εάν οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (ΚΟΤ), κάποιο συγκεκριμένο τετράμηνο λόγω υπέρβασης των ορίων κατανάλωσης της κατηγορίας τους, δεν τιμολογηθούν με τις τιμές του ΚΟΤ, αλλά με κάποιο από τα Οικιακά Τιμολόγια (Γ1 ή Γ1Ν), εφόσον είναι συνεπείς τότε θα λάβουν το ποσό της έκπτωσης 15% για τον συγκεκριμένο εκκαθαριστικό λογαριασμό.

2. Πώς εφαρμόζεται η έκπτωση
Για κάθε εκκαθαριστικό λογαριασμό που θα εκδοθεί μετά την 01.07.2016, εφόσον πληρωθεί εμπρόθεσμα (καθώς και δόσεις τυχόν διακανονισμού), στον αμέσως επόμενο από αυτόν λογαριασμό θα εμφανιστεί η πίστωση 15%.

3. Είμαι συνεπής, αλλά ο εκκαθαριστικός λογαριασμός μου που εκδόθηκε στις 15.07.2016 δεν περιλαμβάνει το ποσό της έκπτωσης 15%.
Αυτό είναι λογικό γιατί το πρόγραμμα ξεκινά για την πληρωμή λογαριασμών με ημερομηνία έκδοσης την 01.07.2016, δηλαδή εφόσον ο εκκαθαριστικός σας λογαριασμός που εκδόθηκε στις 15.07.2016, πληρωθεί εμπρόθεσμα, τότε στον αμέσως επόμενο από αυτόν λογαριασμό, θα εμφανιστεί (πιστωθεί) αυτόματα, η έκπτωση του 15% της χρέωσης προμήθειας του προηγούμενου λογαριασμού (εκκαθαριστικού) που εξοφλήθηκε εμπρόθεσμα.

4. Είμαι συνεπής, αλλά ο εκκαθαριστικός λογαριασμός μου που εκδόθηκε στις 15.07.2016 δεν περιλαμβάνει το ποσό της Έκπτωσης 15%, αλλά περιλαμβάνει ένα πιστωτικό ποσό ως, Επιστροφή 10%.
Από την 1η Απριλίου είχε τεθεί σε ισχύ το πρόγραμμα επιβράβευσης «Συνέπεια» για τους συνεπείς επαγγελματίες και επιχειρήσεις, με επιστροφή 10% της αξίας της Χρέωσης Προμήθειας ρεύματος του λογαριασμού τους. Οπότε το ποσό Επιστροφή 10% που εμφανίζεται στο λογαριασμό σας, αφορά στην επιβράβευσή σας βάσει του υπόψη προγράμματος.
Εντούτοις, από την 1η Ιουλίου έχει τροποποιηθεί το πρόγραμμα και παρέχουμε πλέον σε όλους τους συνεπείς πελάτες μας, επαγγελματίες, επιχειρήσεις αλλά και νοικοκυριά, έκπτωση 15% στην αξία της Χρέωσης Προμήθειας ρεύματος του λογαριασμού τους.

5. Ποιες είναι οι προϋποθέσεις
Οι προϋποθέσεις για την παροχή έκπτωσης 15%:

- Να ανήκετε σε κάποια από τις κατηγορίες των πελατών με τιμολόγιο :Γ1, Γ1Ν, Γ21, Γ22, Γ23, ΒΓ, ΒΧ ή ΒΥ.
- Να εξοφλείτε τον εκάστοτε λογαριασμό σας μέχρι και την ημερομηνία λήξης του
- Να εξοφλείτε παράλληλα δόσεις τυχόν διακανονισμού μέχρι και την ημερομηνία λήξης τους

6. Εφόσον είμαι συνεπής και πληρώ τις προϋποθέσεις πρέπει να καταθέσω κάποια αίτηση στη ΔΕΗ;
Όχι, η διαδικασία είναι αυτοματοποιημένη. Εφόσον διαπιστωθεί ότι έχει εξοφληθεί εμπρόθεσμα ο λογαριασμός σας και οι τυχόν δόσεις της περιόδου, τότε αυτόματα στον επόμενο λογαριασμό σας θα πιστωθεί το ποσό της έκπτωσης.

7. Πώς υπολογίζεται το ποσό της έκπτωσης 15%
Η έκπτωση 15% αφορά στις Χρεώσεις Προμήθειας του εκκαθαριστικού λογαριασμού που έχει εξοφληθεί εμπρόθεσμα, δηλαδή:
- για τους πελάτες με τιμολόγιο Γ1, Γ1Ν, αφορά στο 15% του ποσού του παγίου και της αξίας ενέργειας
- για τους πελάτες με τιμολόγιο Γ21, Γ22 και Γ23 αφορά στο 15% του ποσού του παγίου, της αξίας ενέργειας και της αξίας της ισχύος (όπου υπολογίζεται) και
- για τους πελάτες με τιμολόγιο ΒΓ, ΒΧ και ΒΥ αφορά στο 15% του ποσού της αξίας ενέργειας, της αξίας ισχύος και της αξίας CO2.

8. Πώς εμφανίζεται η έκπτωση στο λογαριασμό
Στο πεδίο με την ανάλυση των χρεώσεων του λογαριασμού (πίσω όψη) θα εμφανίζεται πίστωση με το λεκτικό «Έκπτωση 15%».

9. Εάν εξοφλούνται οι λογαριασμοί στην ημερομηνία λήξης τους (την τελευταία ημέρα προθεσμίας πληρωμής) σε κάποιο από τα συνεργαζόμενα σημεία (π.χ. ΕΛΤΑ, SuperMarket, ΑΤΜ τράπεζας) θεωρείται εμπρόθεσμη η πληρωμή;
Ναι, εφόσον έχουν εξοφληθεί έως και την ημερομηνία λήξης τους θεωρούνται εμπρόθεσμοι.

10. Γιατί το ποσό της έκπτωσης αφορά μόνο στις Χρεώσεις Προμήθειας και όχι και στις Ρυθμιζόμενες Χρεώσεις;
Μόνον οι Χρεώσεις Προμήθειας είναι χρεώσεις που σχετίζονται με τη ΔΕΗ και επί αυτών των χρεώσεων υπολογίζεται η έκπτωση, ενώ οι Ρυθμιζόμενες Χρεώσεις καθορίζονται από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) και την Πολιτεία με βάση σχετικές Υπουργικές Αποφάσεις και εφαρμόζονται σε όλους τους πελάτες, ανεξαρτήτως του Προμηθευτή Ηλεκτρικής Ενέργειας που έχουν επιλέξει.

11. Λαμβάνω Έναντι και Εκκαθαριστικούς λογαριασμούς (τιμολόγια Γ21, Γ1, Γ1Ν). Πώς υπολογίζεται η έκπτωση του 15%;
Ο υπολογισμός της έκπτωσης του 15% γίνεται πάντα επί του εκάστοτε εκκαθαριστικού που έχει εξοφληθεί εμπρόθεσμα και το ποσό της έκπτωσης εμφανίζεται στον αμέσως επόμενο λογαριασμό (είτε είναι έναντι, είτε εκκαθαριστικός).
Έκπτωση δεν υπολογίζεται στον έναντι λογαριασμό, καθώς είναι κατ’ εκτίμηση λογαριασμός, στον οποίο δεν εμφανίζεται η ανάλυση των χρεώσεων.
Απαραίτητο βεβαίως είναι η εμπρόθεσμη εξόφληση των λογαριασμών.

12. Παράδειγμα υπολογισμού έκπτωσης σε συνεπή πελάτη με τιμολόγιο Γ22

Χρεώσεις Ιουλίου 2016:
Πάγια Χρέωση 0,49€

kWh 2398X0,08259€/kWh
198,05€

kW 14X1,10000€/kW
15,62€
ΧΡΕΩΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ: 214,16€ Υπολογισμός έκπτωσης (214,16*15%=32,12€)


Χρεώσεις Αυγούστου 2016: (με ποσό έκπτωσης 15%)
Πάγια Χρέωση 0,49€
kWh 1957X0,08259€/kWh 161,63€
kW 13X1,10000€/kW 13,75€
Έκπτωση 15% -32,12€
ΧΡΕΩΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ: 143,75€ Υπολογισμός έκπτωσης (175,87*15% =26,8€)

Περισσότερα στο https://www.dei.gr/el


 

NRG - BASIC & BASIC N

Προγράμματα για την οικογένεια και τον ιδιώτη με έκπτωση έως 13% και επιπλέον 15% έκπτωση συνέπειας Bonus Time! Τώρα ξέρετε ακριβώς τι πληρώνετε και γιατί!

BASIC

Για οικιακούς καταναλωτές, ανεξαρτήτως συμφωνηθείσας ισχύος και κατανάλωσης ενέργειας.
Χρέωση Ενέργειας €0,0895/kWh
Πάγια χρέωση μονοφασική παροχή €0,38/μήνα
Πάγια χρέωση τριφασική παροχή €1,20/μήνα
15% έκπτωση για εμπρόθεσμες πληρωμές

BASIC N

Απευθύνεται σε οικιακούς καταναλωτές, ανεξαρτήτως συμφωνηθείσας ισχύος και κατανάλωσης ενέργειας. Με μειωμένη χρέωση νυχτερινής ενέργειας.
Χρέωση Ενέργειας Ημέρας €0,0895/kWh
Χρέωση Ενέργειας Νύχτας €0,0661/kWh
Πάγια χρέωση μονοφασική παροχή €0,88/μήνα
Πάγια χρέωση τριφασική παροχή €1,70/μήνα
15% έκπτωση για εμπρόθεσμες πληρωμές
(1) Νυχτερινή ενέργεια: (α) από 1η Νοεμβρίου έως 30 Απριλίου,είναι η ενέργεια που καταναλώνεται τις ώρες 15:00-17:00 και 02:00-08:00. (β) από 1η Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου, είναι η ενέργεια που καταναλώνεται τις ώρες 23:00-07:00.

Περισσότερα στο http://nrgprovider.com/


 

VOLTERRA - Σπίτι Μου V1

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες κατηγορίας Γ1 με έναν μετρητή (χωρίς νυχτερινό ρεύμα) ανεξαρτήτως κατανάλωσης ενέργειας.
Πλεονεκτήματα:

Εξοικονόμηση στον λογαριασμό σας έως και 25%
Ενιαία Χρέωση Ενέργειας χωρίς κλίμακες κατανάλωσης
Εύκολη και γρήγορη αλλαγή προμηθευτή χωρίς μετατροπές στην υπάρχουσα εγκατάσταση
Ξεκάθαρες χρεώσεις χωρίς ψιλά γράμματα
Απλός και ευανάγνωστος λογαριασμός άμεσα συγκρίσιμος με τον ανταγωνισμό
Άμεση εξυπηρέτηση και επίλυση προβλημάτων

Ανταγωνιστικές Χρεώσεις:
Είδος Τιμολόγιου - Σπίτι Μου V1
Χρέωση Ενέργειας (€/kWh) - 0,085
Χρέωση Παγίου Μονοφασικού(€/4μηνο) - 0
Χρέωση Παγίου Τριφασικού(€/4μηνο) - 0

Οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις ελέγχονται από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) και εφαρμόζονται σε όλους τους πελάτες, ανεξάρτητα από τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας που έχουν επιλέξει.

Περισσότερα στο https://www.volterra.gr/


 

GREEN Home Plus

Το GREEN Home Plus απευθύνεται σε όλους τους οικιακούς καταναλωτές που επιθυμούν τις πιο οικονομικές τιμές για το μηνιαίο λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος. Τα πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει ειδικές χρεώσεις για την νυχτερινή κατανάλωση και αναφέρεται σε όλους τος καταναλωτές που έχουν ημερήσια και νυχτερινή χρέωση ρεύματος (Γ1Ν). Για να αποκτήσετε το GREEN Home Plus θα πρέπει να έχετε ήδη ενταχθεί σε Νυχτερινή χρέωση ειδικού τιμολογίου.

Χρέωση Ενέργειας (€/KWh) - 0,0895
Χρέωση Ενέργειας (Nύχτα) (€/KWh) - 0,0661
Πάγιο (€/μήνα) - 1,00€

Επιλέγοντας το πρόγραμμα GREEN Home Plus εξασφαλίζετε:

Μεσοσταθμική έκπτωση σε σχέση με τον βασικό ανταγωνιστή
Ξεκάθαρες Χρεώσεις σε €/KWh που προσφέρουν τη δυνατότητα άμεσης σύγκρισης με τα τιμολόγια του ανταγωνισμού.
Ξεκάθαρους Όρους Συνεργασίας χωρίς κρυφές χρεώσεις και ψιλά γράμματα.
Για τον τελικό καταναλωτή δεν υπάρχει καμία επιπλέον επιβάρυνση, κανένα κόστος ενεργοποίησης και καμία τεχνική παρέμβασης στην υποδομή του Δικτύου και του Μετρητή του κατά την αλλαγή πάρόχου ηλεκτρικής ενέργειας.

Περισσότερα στο https://green.com.gr/gr/home


 

ZeniΘ

Το προϊόν POWER HOME, απευθύνεται σε όλους τους οικιακούς καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας και:

Προσφέρει ανταγωνιστικές χρεώσεις προμήθειας, χωρίς περιορισμούς στην κατανάλωση. Επιβραβεύει τους συνεπείς πελάτες σε κάθε εκκαθαριστικό λογαριασμό. Μηδενίζει την εγγύηση, με την εξόφληση λογαριασμών μέσω πάγιας τραπεζικής εντολής.
Οι χρεώσεις για την Προμήθεια ρεύματος, είναι οι εξής:

Μηνιαίο Πάγιο Χρέωση Ενέργειας Ημέρας Κατανάλωση (kWh / 4μηνο)
Μονοφασική Παροχή Τριφασική Παροχή
1 € 3 € 0,0899 €/kWh 0 - 2000
2000+
Οι τιμές δε συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ

Έκπτωση Συνέπειας
«Κορυφαίος Πελάτης»
15%
+ Έκπτωση
DUAL ENERGY
10%

Περισσότερα στο https://www.zenith.gr/

VOLTON

Οικονομικό ρεύμα για το σπίτι

Το πρόγραμμα Volton στο Σπίτι απευθύνεται σε όλους τους οικιακούς χρήστες με ημερήσια κατανάλωση που επιθυμούν ανταγωνιστικές χρεώσεις για την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος. Ελάτε στη Volton και εξασφαλίστε έως 12% έκπτωση και επιπρόσθετη έκπτωση 15% σε περίπτωση εμπρόθεσμης εξόφλησης. Με μηνιαία αποστολή λογαριασμού για διευκόλυνση του προγραμματισμού των δαπανών σας.

Χρέωση Ενέργειας (€/KWh) Πάγιο (€/Μήνα)
Μονοφασική Παροχή Τριφασική Παροχή
0,08987 0,36 1,14

Περισσότερα στο https://volton.gr/el

ΕΛΤΑ Ενέργεια

Τα Οικιακά Προγράμματα της “ΕΛΤΑ Ενέργεια”, παρέχουν σε όλους τους οικιακούς καταναλωτές τη δυνατότητα να επωφεληθούν:

-από τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς
-από την ολοκληρωμένη και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση μέσω του πανελλαδικού δικτύου καταστημάτων των ΕΛΤΑ και
-την επιβράβευση της εμπρόθεσμης εξόφλησης των λογαριασμών με 10% έκπτωση στον εκκαθαριστικό λογαριασμό.

ΕΛΤΑ ΟΙΚΙΑ 1

Πελάτες Χαμηλής Τάσης Οικιακό (Γ1<2000KWh/4μηνο)
Χρέωση ημέρας €0,0860/kWh
Πάγια χρέωση για μονοφασική παροχή €0,25/μήνα
Πάγια χρέωση για τριφασική παροχή €1,00/μήνα

10% έκπτωση για εμπρόθεσμες πληρωμές

ΕΛΤΑ ΟΙΚΙΑ 2

Πελάτες Χαμηλής Τάσης Οικιακό (Γ1>2000KWh/4μηνο)
Χρέωση ημέρας €0,0840/kWh
Πάγια χρέωση για μονοφασική παροχή €0,25/μήνα
Πάγια χρέωση για τριφασική παροχή €1,00/μήνα

10% έκπτωση για εμπρόθεσμες πληρωμές

ΕΛΤΑ ΟΙΚΙΑ Ν

Πελάτες Χαμηλής Τάσης Οικιακό(Γ1Ν)
Χρέωση ημέρας €0,0840/kWh
Χρέωση Νύχτας €0,0661/kWh
Πάγια χρέωση για μονοφασική παροχή €0,25/μήνα
Πάγια χρέωση για τριφασική παροχή €1,00/μήνα

10% έκπτωση για εμπρόθεσμες πληρωμές

Περισσότερα στο https://eltaenergeia.gr/

Φυσικό Αέριο - Ελληνική Εταιρία Ενέργειας

Energy Double Play
Συνδυάστε φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα και κερδίστε επιπλέον έκπτωση 5% στο ηλεκτρικό ρεύμα.
Ποιοί το δικαιούνται
Το πακέτο δικαιούνται όσοι κατοικούν σε μονοκατοικίες ή πολυκατοικίες, με αυτόνομη ή κεντρική θέρμανση, καθώς επίσης και επιχειρήσεις.

Οικιακό
Ενιαία τιμή χρέωσης για όλο το 24ωρο.
Χρεώσεις
ΧΡΕΩΣΗ ΠΑΓΙΟΥ

Μονοφασική παροχή €/4-μηνο - 1.52

ΧΡΕΩΣΗ ΠΑΓΙΟΥ Τριφασική παροχή €/4-μηνο - 4.80

ΧΡΕΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ €/kWh - 0.09227

Προνόμια
ΕΚΠΤΩΣΗ ENERGY DOUBLE PLAY - 5%

ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ* - Από 10% 15%

24/7 ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

- Στις ανωτέρω χρεώσεις δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 13%.
- Εξαιρούνται τα νησιά των Νομών Έβρου, Χίου, Σάμου, Δωδεκανήσου πλην της Ρόδου και της Καρπάθου για τα οποία ο Φ.Π.Α. είναι 9%.

Περισσότερα στο https://www.aerioattikis.gr/

Nova Energy

Ένας καινούργιος Πωλητής ηλεκτρισμού που μεταπωλεί τις υπηρεσίες ενός υπάρχοντος αδειοδοτημένου Παρόχου - της Volton. και απευθύνεται μόνο σε ήδη πελάτες της Nova/Forthnet, της οποίας η κύρια δραστηριότητα είναι οι τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες.

Η υπηρεσία Nova Energy 25% απευθύνεται σε οικιακούς χρήστες, με ημερήσιο τιμολόγιο ως 2000 kWh/4μηνο. Εξασφαλίζει για συνδρομητές υπηρεσιών Nova, πραγματικό και σημαντικό όφελος σε σχέση με τις χρεώσεις του βασικού προμηθευτή, και ξεκάθαρο τρόπο τιμολόγησης, χωρίς κρυφές χρεώσεις:

-25% έκπτωση, ανεξαρτήτως κατανάλωσης, σε όλα τα πάγια και όλες τις χρεώσεις χρήσης,με την εμπρόθεσμη εξόφληση του λογαριασμού σου
-Μηδενικό πάγιο όταν η κατανάλωση σου ξεπερνά τις 2000kWh /4μηνο
-15% έκπτωση, ανεξαρτήτως κατανάλωσης, ακόμα και αν ξεχάσεις να πληρώσεις εμπρόθεσμα κάποιον λογαριασμό

Επιπλέον θα έχεις:

-Μη καταβολή Εγγύησης, επιλέγοντας Πάγια Τραπεζική Εντολή ως τρόπο εξόφλησης του λογαριασμού σου
-Μηνιαίο λογαριασμό για τον καλύτερο προϋπολογισμό του νοικοκυριού σου
-Άμεση και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση

electricon - ενέργεια

Τα 65 χρόνια διαδρομής ευθύνης και επιτυχούς παρουσίας της ΕΛΙΝΟΙΛ στην Ελλάδα και το εξωτερικό, την καθιστούν σήμερα έναν ολοκληρωμένο πάροχο
ενέργειας, καθώς προχωράει δυναμικά στη διάθεση ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου.

Η ΕΛΙΝΟΙΛ που έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια μια δυνατή σχέση εμπιστοσύνης με το κοινό, έρχεται σε κάθε ελληνικό σπίτι για να του παρέχει ποιοτικές και
ολοκληρωμένες λύσεις ενέργειας.

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Περισσότερα στο http://energy.elin.gr/


Nova Energy 25%

Έκπτωση έναντι Βασικού Προμηθευτή

0-2000 25% 25% 25% 15% 15% 15%
>2000 25% 100% 100% 15% 100% 100%
Στις ανωτέρω χρεώσεις δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 13%».

Για κατανάλωση μεγαλύτερη των 2000 kWh/ 4μηνο

Περισσότερα στο http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/nova-energy/nova-energy-25/

PetroGaz Energy - πάροχος ηλεκτρικού ρεύματος

Red Home
Το Red Home δημιουργήθηκε για οικιακές παροχές χωρίς νυχτερινό μετρητή και σας προσφέρει σταθερή τιμή, χωρίς χρέωση παγίου και επιπλέον 15% έκπτωση συνέπειας. Επιλέξτε την αυτόματη εξόφληση των λογαριασμών σας μέσω Πάγιας Τραπεζικής Εντολής ή Πιστωτικής Κάρτας και κερδίστε το ποσό της εγγύησης.

ΟΦΕΛΗ
Χωρίς Δέσμευση: το προϊόν παρέχεται χωρίς καμία χρονική δέσμευση.
Πλήρης Ευελιξία: διαθέσιμο για νέους αλλά και υφιστάμενους πελάτες που επιθυμούν την αλλαγή του εμπορικού προγράμματος που έχουν επιλέξει, οποιαδήποτε στιγμή.


PetroGaz Energy - πάροχος ηλεκτρικού ρεύματος

PetroGaz Energy - πάροχος ηλεκτρικού ρεύματος

Χωρίς Εγγύηση: ενεργοποιείστε Πάγια Τραπεζική Εντολή ή αυτόματη εξόφληση μέσω Πιστωτικής Κάρτας και κερδίστε την Εγγύηση που έχετε τώρα στο λογαριασμό σας.
Εύκολος Προγραμματισμός: μηνιαίοι λογαριασμοί για να έχετε εσείς τον έλεγχο στα έξοδά σας.
Σταθερή Τιμή χρέωσης ανά kWh : όσο κι αν καταναλώνετε.

Χωρίς Χρέωση Παγίου: επιπλέον εξοικονόμηση χρημάτων.

E-Bill: ενεργοποιείστε την υπηρεσία και εξοικονομείστε επιπλέον 1€ σε κάθε σας λογαριασμό.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Η έκπτωση αφορά στο ανταγωνιστικό σκέλος.

Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται ΦΠΑ, Ρυθμιζόμενες Χρεώσεις & Χρεώσεις υπέρ Τρίτων.

Οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις επιβαρύνουν όλους τους καταναλωτές που κάνουν χρήση του Εθνικού Ηλεκτρικού Συστήματος και είναι κοινές για όλους τους καταναλωτές ανεξαρτήτως Προμηθευτή που έχουν επιλέξει.

Δείτε Περισσότερα στο https://www.petrogazenergy.gr/

Αλλάζω Ρεύμα!

Κλείνοντας, βρήκαμε μια ενδιαφέρουσα ''έξυπνη'' εφαρμογή υπολογισμού κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος στην οποία μπορείτε να μπείτε πατώντας >>ΕΔΩ<< και να δοκιμάσετε με ακρίβεια το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος αναλόγως με τις ανάγκες σας.