Το JUNIQUEκαι το VERMOODαφήνουν για λίγο τη θέση τους στο barκαι αποκαλύπτουν τα μυστικά τους στο εστιατόριο! 

Aυτή την Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017, η ποτοποιία ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ – ΧΑΧΑΛΗΣ και οι Μάριος Ηλιόπουλος (Sixsd.o.g.s., Αθήνα), Αργύρης Οικονομάκος (Μπελ Ρεϋ, Αθήνα) και Δημήτρης Ρούσσος (TailorMade, Αθήνα), γνωστοί και καταξιωμένοι στο χώρο των bars και της εστίασης, με δημιουργικά και βραβευμένα cocktails, θα μας δείξουν πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τα δύο νέα αυτά προϊόντα, σε μία παρουσίαση που θα ανατρέψει όσα γνωρίζατε έως τώρα για τη χρήση των αλκοολούχων ποτών! 

Το εστιατόριο Salumeriaπου φημίζεται για τη δημιουργική μεσογειακή κουζίνα του θα μας φιλοξενήσει στο μοντέρνο χώρο του, προκειμένου να μάθουμε πώς θα αναδείξουμε τη γεύση και το άρωμα του Junique (Juniper & Wine) και του Vermood (Vermouthbianco), πώς θα ισορροπήσουμε τις γλυκόπικρες νότες τους με τα υπόλοιπα υλικά της συνταγής μας (cocktailή πιάτο), με ποιά συστατικά μπορούν να συνδυαστούν ώστε να λειτουργούν καλύτερα και με ποιά όχι, ποιά μπορεί να είναι η χρήση τους στο εστιατόριο, αλλά και τα νέα μυστικά στον χώρο των cocktails! 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: 

-AperitivovsDigestivococktails.

-Δημιουργικές ιδέες για απλά, αλλά γευστικά cocktailsκαι πώς να τα συνδυάσετε με συγκεκριμένα πιάτα.

-Προτάσεις χρήσης και σερβιρίσματος (απλοί και σύνθετοι γευστικοί συνδυασμοί) πριν, μετά και κατά τη διάρκεια ενός γεύματος.

-Σωστό σερβίρισμα (perfectserve) και πρωτότυπες γαρνιτούρες.

-Ιδέες για κέρασμα μετά το φαγητό.

-Οι τελευταίες τάσεις στον χώρο των cocktails.

 Η παρουσίαση απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου των barsκαι της εστίασης (υπεύθυνους σε εστιατόρια και bar– restaurants, chefs, bartenders, κλπ) αλλά και γενικότερα στους λάτρεις του καλού φαγητού και ποτού που αναζητούν πρωτότυπες λύσεις για τις δημιουργίες τους.