Ο καινούργιος χρόνος μπήκε με το δεξί για το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, αφού στο βεστιάριό του προστέθηκαν οκτώ ολοκαίνουργιες γυναικείες φορεσιές, πιστά αντίγραφα της παραδοσιακής φορεσιάς Τεγέας, κατασκευασμένες στο εξειδικευμένο εργαστήριο παραδοσιακής φορεσιάς του Άγγελου Θεοδοσίου.

Οι φορεσιές της συγκεκριμένης περιοχής χαρακτηρίζονται για την κομψότητα και την ανάδειξη της γυναικείας καλαισθησίας στην Πελοπόννησο.

Για το Χορευτικό είναι συνεχής ο στόχος για τον εμπλουτισμό του βεστιαρίου του, πράγμα το οποίο θα του δώσει την δυνατότητα για καλύτερες παραστάσεις στην προσπάθειά του  προβολής του λαϊκού μας πολιτισμού. Κάθε φορεσιά που μπαίνει στο Χορευτικό προστίθεται ένα ακόμα λιθαράκι στο ανάχωμα του πολιτισμού της αντίστασης απέναντι στην εμπορευματοποίηση των πάντων πράγμα που υιοθετεί και η σημερινή Δημοτική Αρχή. Το παρόν έδωσαν στην παραλαβή που έγινε στην αίθουσα του χορευτικού στο Λιμάνι ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού, Βασίλης Θωμόπουλος και ο υπεύθυνος του Χορευτικού, Χρήστος Γιαννόπουλος.