Δε μας νοιάζει αν δουλεύεις το πρωί, δε μας νοιάζει αν ξημερώνει ''Blue Monday'', αν έχεις διάβασμα ή χίλιες δύο υποχρεώσεις, την Κυριακή έχει ελληνική βραδιά στο Magenda και εσύ πρέπει να πας.

Θα σου κάνει καλό, γιατί θα διασκεδάσεις, θα πιείς το ποτάκι σου, θα κάνεις την πλάκα σου με την παρέα σου και -γιατί όχι;- θα φλερτάρεις και θα νοιώσεις έναν αέρα ανανέωσης, χωρίς να έχεις κάνει τίποτα το ιδιαίτερο!

Στο Magenda ξέρουν απ' αυτά... Εξάλλου, αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης του συγκεκριμένου μαγαζιού, να μας προσφέρει διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσης και να κρατά αμείωτο το κέφι μας, από  την πρώτη στιγμή που θα μπούμε, μέχρι την ώρα που θα φύγουμε.


Αγαπάμε τα ελληνικά...

Βέβαια, δεν είναι μόνο το όλο κλίμα και η όλη ατμόσφαιρα του Magenda, που σε κάνουν να σηκωθείς από τον καναπέ σου κυριακάτικα, είναι και αυτό το Greek που, όσο να πεις, του δίνει κάτι πόντους παραπάνω, γιατί, όπως και να το κάνουμε, αγαπάμε τα ελληνικά και επιμένουμε σ' αυτά.

Ο Dj, κάθε φορά βάζει τα δυνατά του και μας κρατά μόνιμα στην... ''τσίτα''! Μας ξεσηκώνει με τα τελευταία ελληνικά hits, μας κάνει να κουνηθούμε με τσιφτετέλια που αγαπάμε και μας θυμίζει παλιές και νέες αγάπες με τα πιο γνωστά ''καψουροτράγουδα'' της εποχής. Άρα, να είστε έτοιμοι και να γελάσετε και να... κλάψετε, κανείς δε θα σας παρεξηγήσει, μετά... μπορείτε να πιείτε και ένα σφηνάκι παραπάνω.

Έτσι κυλούν οι Κυριακές μας στο Magenda, με μουσική, κέφι και ζωντάνια, με χορό, ποτό και κόσμο χαμογελαστό!