Αλήθεια... μπορεί ένα μαγαζί που δε βρίσκεται στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της πόλης να είναι μόνιμα γεμάτο, να έχει κερδίσει τον κόσμο του και κάθε βδομάδα να μιλούν όλο και πιο πολλοί γι'αυτό; Και βέβαια μπορεί, αρκεί να είναι το Σουρωτήρι!

Κάπου ψηλά στην Κολοκοτρώνη, υπάρχει ένα μέρος μοναδικό στο είδος του, ένα μέρος που σε ταξιδεύει με τις υπέροχες μυρωδιές του, με τις μουσικές του και με την υπέροχη ατμόσφαιρά του. Ένα μέρος που από το όνομα και μόνο σου κάνει εντύπωση και σε προκαλεί να το γνωρίσεις. Από την εξωτερική του εμφάνιση καταλαβαίνεις ότι όμορφο κρύβεται από πίσω, μέχρι που ανοίγεις την πόρτα και αντικρίζεις ένα ζεστό περιβάλλον, με ήσυχα χρώματα που θυμίζει μεσαιωνικό ταβερνείο!


Αν καθίσεις, σίγουρα θα το ξεχωρίσεις για την άριστη ποιότητα που προσφέρει σε ποτά (ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να βρεις ''καθαρό'' ποτό στις μέρες μας) και κουζίνα (μην παραλείψεις να δοκιμάσεις τις ζουμερές του ποικιλίες από κρέατα με... καταγωγή), τη γρήγορη και άψογη εξυπηρέτηση, αλλά και το πολύ ευγενικό του προσωπικό.

Είναι το κατάλληλο μέρος για να τα πείτε με την παρέα, να τσουγκρίσετε στην υγειά σας και να νοιώσετε οικεία σ' ένα μαγαζί που, είναι μοναδικό στο είδος του και σίγουρα έλειπε από την Πάτρα.

Το Σουρωτήρι τα τελευταία χρόνια έχει γίνει στέκι για πολλές παρέες, όλων των ηλικιών και μέρα με τη μέρα αποκτά όλο και περισσότερους θαμώνες!

Τηλ. κρατήσεων: 6977235895 - 6982125601