Το απόγευμα του Σαββάτου 14 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε σε κοινή εκδήλωση η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των παλαιστικών Συλλογών της πόλης μας Α.Σ. Πολυνίκη και Α.Σ. Ολύμπια Club.

Η εκδήλωση έγινε στην κατάμεστη αίθουσα της πάλης του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, όπου παρευρέθηκαν μικροί και μεγάλοι αθλητές των συλλόγων, γονείς, προπονητές και πολλοί φίλοι του αθλήματος.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμούς από τους προπονητές των δύο συλλόγων Γιώργο Ραλλη (Πολυνίκης) και Ζαφείρη Ρέλλο (Ολύμπια Club), οι οποίοι αφού χαιρέτησαν την εκδήλωση, ευχήθηκαν καλή χρονιά και υγεία.

Στην συνέχεια έγινε απολογισμός του περασμένου έτους και ενημέρωση για τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου και τις υποχρεώσεις των αθλητών για το 2017.Κατόπιν έγινε ενημέρωση για την ιστορία και τους κανονισμούς του αθλήματος, καθώς και την σημασία του αθλητισμού και την ανοδική πορεία της πάλης.

Όλοι δήλωσαν ικανοποιημένοι με τους αθλητές των συλλόγων, μιας και κατά την διάρκεια της περυσινής χρονιάς επέδειξαν ζήλο και πειθαρχία στις προπονήσεις και είχαν το σθένος και την δύναμη για συμμετοχή σε μεγάλης κλίμακας αγώνες με αρκετές διακρίσεις παρά την δύσκολη και φορτωμένη καθημερινότητά τους.

Στην συστηματική καλλιέργεια και ανάπτυξη των δυνατοτήτων των αθλητών της αγωνιστικής ομάδας για την επιτυχή συμμετοχή τους στους αγώνες συνέβαλλε και η συνεισφορά τόσο των βετεράνων αθλητών της Ελευθέρας πάλης, Σπήλιου Δαφαράνου και Αλέξανδρου Μακρυγιάννη, όσο και του Κώστα Λάζου που προπονεί την αντρική ομάδα.  

Ιδιαίτερη μνεία έγινε για τους 25 περίπου νέους αθλητές των Συλλόγων από ηλικίες 5 ετών, δύο από τους οποίους πραγματοποίησαν μια μικρή επίδειξη και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε μια ολιγόλεπτη προβολή των καλύτερων αγωνιστικών στιγμών αθλητών των συλλόγων από προηγούμενους αγώνες τους και τέλος πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη βράβευση των αθλητών που διακρίθηκαν το περασμένο έτος.

Πιο συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι αθλητές: Ιάσονας Παπαθανασόπουλος του Πολυνίκη Πατρών για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα 63 κιλά της ηλικιακής κατηγορίας των παίδων στο στυλ της ελευθέρας πάλης.

Την απονομή έκανε ο κ. Σπήλιος Δαφαράνος, βετεράνος αθλητής ελευθέρας Γιώργος Κάραλης του Ολύμπια Club για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα 59 κιλά της ηλικιακής κατηγορίας των παμπαίδων Α στο στυλ της ελευθέρας πάλης.

Την απονομή έκανε ο κ. Παναγιώτης Ζωγράφος, πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας  Παραλίας. Ο Ευάγγελος Καγκελάρης του Ολύμπια Club για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα 66 κιλά της ηλικιακής κατηγορίας των παμπαίδων Β στο στυλ της ελευθέρας πάλης. Την απονομή έκανε ο κ. Παναγιώτης Κάλλιστρος.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με συμβολικά δώρα σε τυχερούς μικρούς αθλητές και αναμνηστικές φωτογραφίες.