2η ΠΑΡΑΤΑΣΗ  

για τον

“Γιοσίρου Γιαμαγκούσι” 

της ομάδας

Lorem Ipsum

στον

Πολυχώρο VAULT 

κάθε

Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00, ως το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου

Μετά από μια επιτυχημένη σεζόν με sold out παραστάσεις στο VAULT και τη συμμετοχή της στο Bob Theater Festival υπό την αιγίδα του Φεστιβάλ Αθηνών, ο Γιοσίρου Γιαμαγκούσι των Lorem Ipsum συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του στον Πολυχώρο VAULT για 2ο χρονιά, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00, ως το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου. Μια μαύρη κωμωδία, αν και κανονικά τίποτα από αυτά που λέγονται δεν θα έπρεπε να προκαλούν γέλιο… 

H υπόθεση:

Ο Γιοσίρου Γιαμαγκούσι, στην αναζήτηση του εξαφανισμένου πατέρα του Μινόρου, άθελα του γίνεται η αφορμή για να αποκαλυφθούν τα σκοτεινά μυστικά ενός ολόκληρου χωριού. Τι κρύβουν οι κάτοικοι της Λακκοσπηλιάς; Τι ρόλο έχει παίξει στην ζωή του ήρωα η οικονομική καταστροφή ενός παραγωγού μεταξοσκώληκα; Ποιο ζαχαροπλαστείο έφτιαχνε τις καλύτερες νουγκατίνες της περιοχής; Γιατί ο Γιοσίρου μισεί τις πεταλούδες; Η παράσταση “Γιοσίρου Γιαμαγκούσι” προσπαθεί να δώσει απάντηση σε όλα αυτά τα ερωτήματα με έναν ιδιαίτερο τρόπο, κάποιες φορές ανάλαφρο και χιουμοριστικό και άλλες πιο σοβαρό και σκοτεινό.

Η ομάδα:

Lorem Ipsum ονομάζονται τα ακατάληπτα κείμενα, αυτά που δεν βγάζουν κανένα νόημα. Έτσι το 2011, όταν δηλαδή δημιουργήθηκε η ομάδα από μια παρέα φίλων που τους συνέδεε η αγάπη τους για το θέατρο και ειδικότερα για την κωμωδία,  η απόφαση για το όνομα της ήταν μια εύκολη απόφαση. Έξι χρόνια αργότερα έχει στο ενεργητικό της 3 παραστάσεις, την ‘Μπαλάντα ενός ευαίσθητου Δήμιου’ (2011 ‘Θέατρο του ήλιου’, 2013 ‘Αλκμήνη’), το ‘Κόμη Sutra’ (2012 ‘Αλκμήνη’) και τον ‘Τόρνο’ (2015-16 ‘Αλκμήνη’), όλες σε πρωτότυπο κείμενο. Φέτος παρουσιάζει στο VAULT για 2η χρονιά την παράσταση ‘Γιοσίρου Γιαμαγκούσι’. 

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Κείμενο  - Σκηνοθεσία: Γιάννης Κεντρωτάς

Σκηνικά - Κουστούμια: Φανή Παλιούρα

Αφίσα: Γιάννης Κεντρωτάς

Trailer: Lorem Ipsum

Παίζουν: Αντώνης Αντωνίου, Φίλιππος Λούβαρης, Ειρήνη Κουτουρούσιου, Φανή Παλιούρα, Αναστασία Μητρούση 

INFO

ΠΑΡΑΤΑΣΗ

‘Γιοσίρου Γιαμαγκούσι’ από την ομάδα Lorem Ipsum.

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου - Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Παρασκευή 21:00

Σάββατο  21:00

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 90 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)

Τιμές Εισιτηρίων

Γενική είσοδος: 10,00 ευρώ

Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας (ΟΑΕΔ) / Ατέλειες: 5,00 ευρώ

Προπώληση VIVA: 8,00 ευρώ : https://www.viva.gr/tickets/theatre/polyxwros-vault/yosirou-yamagousi/