Η δεύτερη μέρα των battles του The Voice ολοκληρώθηκε και ακόμα 14 παίκτες προστέθηκαν στους ήδη 14 που είχαν περάσει από το πρώτο επεισόδιο στα νοκ άουτ.

Ανάμεσά τους είδαμε και δύο παιδιά από την Πάτρα, την Μαίρη Μητρούλια και τον Γιώργο Ματσιούλα, που βγήκαν στην σκηνή, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και αναδείχθηκαν νικητές της αναμέτρησης.


Μαίρη Μητρούλια vs Μαίρη Τρενταφύλλοβα

Η 18χρονη Μαίρη Μητρούλια στα blind auditions, είχε τραγουδήσει το «Whole lotta love», κάνοντας τους τρεις από τους τέσσερις coaches να γυρίσουν τις καρέκλες τους, πατώντας με ιδιαίτερο ζήλο το κόκκινο κουμπί! Εκείνη, ωστόσο, επέλεξε την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Στην διαδικασία των battles, η νεαρή κοπέλα, αναμετρήθηκε με την Μαίρη Τρενταφύλλοβα, ερμηνεύοντας το "Lost without you". Αν και οι δύο ήταν εξίσου καλές, η Έλενα Παπαρίζου ως coach τους, έπρεπε να διαλέξει μία. Μετά από μια δύσκολη απόφαση, κράτησε στην ομάδα της την Μαίρη Μητρούλια, δίνοντάς της το εισιτήριο για τα live του show.

Η γνωστή τραγουδίστρια, όμως, που δεν ήθελε να φύγει η άλλη παίκτριά της, προκάλεσε τους άλλους coaches να την "κλέψουν" και να την προσθέσουν στην δική τους ομάδα.

Οι προσευχές της εισακούστηκαν και ο Κωστής Μαραβέγιας πάτησε το κουμπί "κλέβοντας" την Μαίρη Τρενταφύλλοβα.

Δείτε το βίντεο:


The Voice - Battles: Μαίρη Τρενταφύλλοβα vs Μαίρη Μητρούλια - Lost without you

Σπύρος Καίσσαρης vs Γιώργος Ματσιούλας

Από την άλλη, στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε και τον 29χρονο Γιώργο Ματσιούλα που στα blind auditions είχε επιλέξει να ερμηνεύσει ένα τραγούδι ασυνήθιστο για talent show, το "Rock 'n' Roll στο κρεβάτι" του Παύλου Σιδηρόπουλου. 

Η επιλογή του σε συνδυασμό με τον τρόπο που το τραγούδησε, έκανε τον Σάκη Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου και τον Κωστή Μαραβέγια να πατήσουν το κόκκινο κουμπί και να γυρίσουν, με τον νεαρό να πηγαίνει στην ομάδα του πρώτου.

Στα battles ο Γιώργος αναμετρήθηκε με τον 17χρονο Σπύρο Καίσσαρη στο τραγούδι του Robbie Williams "Let me entertain you". Και οι δύο τα έδωσαν όλα πάνω στη σκηνή, κάνοντας την απόφαση του coach τους ακόμα πιο δύσκολη. Μετά από πολλή σκέψη ο Σάκης Ρουβάς έδωσε το εισιτήριο της επόμενης φάσης στον Γιώργο Ματσιούλα.

Δείτε την εμφάνισή τους:


«Τhe Voice»: Οι παίκτες που «τρέλαναν» τον Σάκη 1


«Τhe Voice»: Οι παίκτες που «τρέλαναν» τον Σάκη 2