Οι παππούδες μας είχαν το καλύτερο φάρμακο για τις ημέρες που η θερμοκρασία έφτανε υπό το μηδέν... Αν τους ρωτήσεις θα σου πουν, ένα τσιπουράκι σίγουρα θα σε ζεστάνει, ένα οινόμελο ή ρακόμελο επίσης, συν ότι αν έχεις και το λαιμό σου, θα γίνεις καλά σε χρόνο ρεκόρ. Να την ακούσετε αυτή τη συμβουλή, έχουν δίκιο. Εμείς την ακολουθήσαμε το Σάββατο το βράδυ, που την... ''ακούσαμε'' από το κρύο!

Ντυθήκαμε καλά, πήραμε μια βαθιά ανάσα και βγήκαμε στο κρύο, ευτυχώς όχι για πολύ, με γρήγορα λακτίσματα ανεβήκαμε την Κολοκοτρώνη και εκεί που βρήκαμε ένα ''Σουρωτήρι'' κάναμε στάση, ανοίξαμε την πόρτα και βρεθήκαμε στο κατάλληλο μέρος την πιο κατάλληλη στιγμή!


Ζεστή ατμόσφαιρα και φιλικό περιβάλλον που ζέσταναν όχι μόνο το σώμα αλλά και την καρδιά μας! Καθίσαμε στο τραπέζι μας, παραγγείλαμε ορεκτικά που όντως μας άνοιξαν την όρεξη, σαλάτες για τη δροσιά και ποικιλίες για μερακλήδες, που ικανοποίησαν τον ουρανίσκο μας στο μέγιστο βαθμό, ''σβήσαμε'' τη δίψα μας με κρασάκι και οινόμελο και ακούσαμε υπέροχες μουσικές, που μας παρέσυραν και δε μας άφηναν να ξεκολλήσουμε.

Το ένα οινόμελο έφερε το άλλο... και κάπως έτσι, πέρασε η ώρα και εμείς δε λέγαμε να φύγουμε!

Ήταν ωραία στο Σουρωτήρι! Τι και αν κάποιοι βρίσκονταν στα χιόνια και σε κατάλευκα σκηνικά... εμείς περάσαμε υπέροχα και ας μη μπορέσαμε να παίξουμε χιονοπόλεμο στο κέντρο της πόλης, γιατί σημασία δεν έχει να είσαι στο Νο1 χειμερινό προορισμό, αλλά με καλή παρέα στο σωστό μέρος!

Εμείς ήμασταν στο Σουρωτήρι και αυτό είναι αρκετό!