Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει τη χώρα, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τον φονικό χιονιά, ενώ εκατοντάδες οδηγοί ήταν για ώρες εγκλωβισμένοι στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών-Κορίνθου λόγω της κακοκαιρίας. 

Όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η δημοσιογράφος Θεοδώρα Θεοδωρουλάκη, «πολλά προβλήματα υπήρξαν και στην Εθνική Οδό από την Πάτρα προς την Αθήνα. Στα διόδια του Κιάτου, αυτοκίνητα θέλουν να κατευθυνθούν προς Πάτρα παραμένουν για αρκετές ώρες ακινητοποιημένα. Οι οδηγοί έχουν δύο επιλογές το βράδυ του Σαββάτου. Η μία είναι να επιστρέψουν στην Αθήνα και η άλλη είναι να ρισκάρουν και να κατευθυνθούν προς την Πάτρα μέχρι να ανοίξει ο δρόμος». 

«Από το Δερβένι και κάτω ο δρόμος είναι επίσης κλειστός. Από τα Καλάβρυτα μέχρι την Πάτρα η νέα Εθνική Οδός είναι κλειστή, δεν περνά κανένα αυτοκίνητο, καθώς το ύψος του χιονιού σε κάποια σημεία ξεπερνά τα 50 εκατοστά! Τα αυτοκίνητα εκτρέπονται  προς την παλαιά Εθνική οδό,  ώστε να γυρίσουν στην Αθήνα, ενώ όσοι οδηγοί είναι ακινητοποιημένοι δεν θα τους επιτραπεί να συνεχίσουν, αν δεν έχουν αλυσίδες, όταν ανοίξει ο δρόμος», πρόσθεσε η ίδια. 


ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ Ε.Ο ΠΑΤΡΩΝ-ΚΟΡΙΝΘΟΥ - Εγκλωβισμένοι οδηγοί στο έλεος της κακοκαιρίας - (STAR 7.1.2017)