Και το κάνει με απόλυτη επιτυχία...

Σε ένα ήσυχο σημείο της πόλης, στο πάνω μέρος της Τριών Ναυάρχων βρίσκεται για μένα ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης, θα γευτείτε νόστιμα πιάτα σε ωραίο περιβάλλον και με πολύ καλή εξυπηρέτηση. Ήθελα από καιρό να το επισκεφθώ και επιτέλους βρήκα την ευκαιρία και δοκίμασα την κουζίνα του. Μιλάμε φυσικά για το Tomo’s open kitchen bar.

Σαν χώρος είναι πολύ μοντέρνος, με λιτή διακόσμηση και από την πρώτη στιγμή που έκατσα στο τραπέζι αμέσως χαλάρωσα σαν να βρισκόμουν σε κάποιο γνώριμο μέρος. Υπέροχη μουσική, ευγενικό προσωπικό, χαλαρωτικό περιβάλλον, όταν όλα αυτά συνδυάζονται με νόστιμο φαγητό τότε είναι το ιδανικό.

Μου άρεσε πολύ και το μεγάλο μπαρ που έχει , αν δεν θέλετε να κάτσετε σε τραπέζι θα σας συνιστούσα το μπαρ, με θέα την ανοιχτή κουζίνα είναι ότι πρέπει για ένα ποτήρι κρασί με την συνοδεία του βέβαια, μετά την δουλειά.

 


Στο δια ταύτα τώρα, δοκίμασα από τον κατάλογο πουράκια λαχανικών με γλυκόξινη σάλτσα και δύο πιάτα ημέρας που ήταν κριθαρότο με καπνιστό τυρί και baby chicken το ένα και αγριογούρουνο με κριθαράκι και μους φέτα το δεύτερο. Όλα τα πιάτα που δοκιμάσαμε ήταν εξαιρετικά, καλομαγειρεμένα και πολύ νόστιμα. Έχει μικρή αλλά ενημερωμένη λίστα κρασιών, σε ποτήρι είχε μόνο δύο ετικέτες από κόκκινο και προτίμησα το syrah του Ορφανού ένα πολύ καλό κρασί που το γνωρίζω και το προτιμώ όταν το βρίσκω σε εστιατόρια. Το σέρβις ήταν πολύ καλά ενημερωμένο και όπως είπα και πριν πολύ ευγενικό.

Στο τέλος έκλεισε το γεύμα με cheesecake ανθότυρο με φρούτα του δάσους και λάιμ δυόσμου, το οποίο ήταν κι αυτό νόστιμο και ελαφρύ. Με δύο ποτήρια κρασί και δύο γλυκά πληρώσαμε 49,50 ευρώ. Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους όσοι εργάζονται σε αυτό το εστιατόριο, ελπίζω να παραμείνουν σταθεροί στην ποιότητά τους, να συνεχίσουν να είναι ευγενικοί και θα έχουν ακόμα περισσότερη δουλειά, γιατί ο κόσμος πλέον δίνει τα λεφτά του εκεί που αξίζει και το Tomo’s open kitchen bar αξίζει.

Μέχρι την επόμενη γευσιγνωσία » Bon appétit «


ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Tomo's open kitchen bar

Σαχτούρη 77 - Πάτρα

Τηλ. 2610 311141

Ώρες λειτουργίας : 13:00 - 00:30

fb : Tomo's open kitchen bar