Το ότι το Κέντρο Κουρτίνας art home είναι μία επιτυχημένη, οικογενειακή και κυρίως, τοπική επιχείρηση, είναι γνωστό σε όλους!

Το ότι επί 40 και πλέον, συναπτά έτη, έχει μία συνεχόμενα ανοδική πορεία και έχει ''ντύσει'' άπειρα σπίτια και επαγγελματικούς χώρους, όχι μόνο στο νομό Αχαΐας, δε χρειάζεται να το αναφέρουμε.

Το ότι ο ζήλος, ο επαγγελματισμός και το μεράκι των ανθρώπων του Κέντρου Κουρτίνας έχουν καταφέρει να το κάνουν πρώτο όνομα στην αγορά, το γνωρίζετε καλύτερα από εμάς. Γιατί; Γιατί εσείς, εμπιστευτήκατε πρώτοι την άριστη ποιότητα των υλικών και των πρώτων υλών και τους ''βάλατε'' σπίτι σας, να σας κρατούν συντροφιά και να σας ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα, χάρη στα εξαιρετικά υφάσματα σε κουρτίνες και λευκά είδη και τα ευφάνταστα σχέδια και χρώματα, που καλύπτουν όλα τα γούστα.


Αυτό που ίσως δε γνωρίζετε, αλλά γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ, είναι πως την Τετάρτη 28 του μηνός, το Κέντρο Κουρτίνας art home, έκανε ένα μαγάλο party για να γιορτάσει τα γενέθλιά του, με κέφι, κεράσματα και πολλά δώρα!

Έγινε 40, αλλά πιστέψτε μας, δεν έχει μεγαλώσει καθόλου και δεν έχει σκοπό να βγει στη... σύνταξη, αντίθετα μάλιστα, υπόσχεται να μας χαρίσει ολοκαίνουριες ιδέες που θα μας συναρπάσουν και θα μας κάνουν να πούμε ''ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΩΡΑ'', πάντα με την ίδια, αμείωτη, ενέργεια για εργασία και δημιουργία και σε τιμές... ασύγκριτες!

Όλοι ήταν εκεί και κανείς δεν έλειπε... Η οικογένεια του εμπνευστή και δημιουργού του Κέντρου Κουρτίνας κ. Γεωργίου Νούλα, ο κ. Χρήστος Λέκκας, Υπεύθυνος Μελέτης-Διακόσμησης-Υλοποίησης, η κ. Αργυρώ Νούλα, ως Υπεύθυνη Marketing και Δημοσίων Σχέσεων, αρκετοί φίλοι που πήγαν να ευχηθούν ακόμη περισσότερα χρόνια επιτυχίας, καλοί παλαιοί και νέοι πελάτες, αλλά και πολλοί γνωστοί επιχειρηματίες της πόλης όπως, ο Λιακόπουλος Ορέστης, η Χρυσανθοπούλου Άννα, ο Κύζας Δημήτρης, η Σία Μαραγκοπούλου, η Μουζενίδη Ελένη, ο Ζέρβας Λευτέρης, ο Άγγελος Τσονάκας, ο Κορδαλής Γιώργος, καθώς επίσης και ο γνωστός ιατρός Χιώνης Ηρακλής και ο εισαγγελεύς Τουρλούπης Νίκος.


Βέβαια, από τα high lights της βραδιάς, ήταν, εκτός από το σβήσιμο των κεριών, η κλήρωση πλούσιων δώρων που προσέφερε το Κέντρο Κουρτίνας στους παρευρισκομένους και φυσικά... το μοναδικό διήμερο σε έναν υπέροχο χειμερινό προορισμό, το οποίο κέρδισε ένας υπερτυχερός!

Χρόνια πολλά, καλά και δημιουργικά... Χρόνια ποιοτικά και επιτυχημένα σε μία τοπική επιχείρηση, που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους διάφορους πολυεθνικούς Κολοσσούς και έχει βάλει τη δική της ''σφραγίδα'' στην αγορά!

Γιατί οι σχέσεις επιχείρησης και πελάτη ''χτίζονται'' με τα χρόνια και χάρη στην εμπιστοσύνη!

Θα τους βρείτε, Αθηνών 10, Πάτρα και στο τηλ. 261 099 3790.

Sitehttp://kentro-kourtinas.gr/

FacebookΚέντρο Κουρτίνας art home


Άγγελος Τσονάκας

Άγγελος Τσονάκας

Ελένη Μουζενίδου & Φαίη Παπαδημητρίου

Ελένη Μουζενίδου & Φαίη Παπαδημητρίου

Κώστας & Κατερίνα Γκοτσοπούλου

Κώστας & Κατερίνα Γκοτσοπούλου

Λευτέρης & Νότα Ζέρβα

Λευτέρης & Νότα Ζέρβα

Λεωνίδας Παπαδημητρίου

Λεωνίδας Παπαδημητρίου

Νίκος & Αγγελική Παπανικολάου

Νίκος & Αγγελική Παπανικολάου

Νίκος & Φαίδρα Τουρλούπη

Νίκος & Φαίδρα Τουρλούπη

Σία Μαραγκοπούλου

Σία Μαραγκοπούλου

Σπύρος & Αγγελική Πανώριου

Σπύρος & Αγγελική Πανώριου

Σπύρος & Εύα Παπαδημητρίου

Σπύρος & Εύα Παπαδημητρίου

Τζένη Βορύλλα

Τζένη Βορύλλα

Χρήστος & Στέλλα Χριστοδούλου

Χρήστος & Στέλλα Χριστοδούλου