Το ηλεκτρονικό κατάστημα Haritidis.gr δεν αποτελεί απλώς ένα φρέσκο και σύγχρονο e-shop αλλά την καλαίσθητη και αξιόπιστη ηλεκτρονική επέκταση της φυσικής παρουσίας ενός κοσμηματοπωλείου που λειτουργεί στην Θεσσαλονίκη από το 1970.

Η οικογενειακή επιχείρηση με το παραδοσιακό εργαστήριο και τις χειροποίητες κατασκευές ενσωμάτωσε επιδέξια την τάση της εποχής προσφέροντας ένα σύγχρονο φυσικό χώρο προβολής αλλά και μια εύκολα διαχειρίσιμη σελίδα.

Η φιλοσοφία του καταστήματος αφορά την φιλική προσέγγιση του κάθε πελάτη ξεχωριστά, ώστε να προσφέρει μοναδικά προϊόντα ιδιαίτερης αισθητικής στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Το μεγάλο εύρος των προϊόντων του καταστήματος δίνει στον πελάτη την δυνατότητα να ξεναγηθεί σε αμέτρητες συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών που μπορούν να καλύψουν κάθε απαίτηση είτε πρόκειται για ένα οικονομικό δώρο είτε για premium σειρές επώνυμων οίκων.


Στο κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης επιλέγουν, σχεδιάζουν και κατασκευάζουν ένα προς ένα, κοσμήματα ως διαχρονικά στοιχεία ομορφιάς για κάθε περίσταση. Χαριτωμένα κολιέ, artistic δαχτυλίδια, αλλά και all time classic επιβλητικά ολόβερα. Επίσης θα βρείτε την πληρέστερη και πιο ενημερωμένη διαθεσιμότητα ρολογιών με όλες τις νέες τάσεις.

Οι ημέρες των γιορτών αποτελούν το καλύτερο momentum για αποφάσεις ζωής και προτάσεις γάμου και το κοσμηματοπωλείο haritidis.gr αποτελεί την καλύτερη αρωγή σε κάθε σας βήμα. Μονόπετρα δαχτυλίδια με διαμάντια αλλά και έξυπνες εναλλακτικές προτάσεις που θα σας κάνουν να διαφέρετε και θα συναρπάσουν την αγαπημένη σας. Η ποικιλία που διαθέτει σε βραχιόλια είναι τεράστια και αποτελεί ένα θαυμάσιο δώρο με εγγυημένη επιτυχία. 

Ζήστε την μαγεία των κοσμημάτων και εξερευνήστε την, σε έναν κόσμο εκλεπτυσμένης αισθητικής και προσιτής πολυτέλειας κάνοντας την καλύτερη επιλογή δώρου για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα απολαμβάνοντας δωρεάν αποστολή, ταχύτατη παράδοση αλλά και αξιόπιστη υποστήριξη.