Το θεατρικό εργαστήρι Ονείρου… Δράσεις παρουσίασε την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016 με μεγάλη επιτυχία την παιδική κωμική παράσταση «Ποιος απήγαγε τον Αι- Βασίλη;» του Βασίλη Παπαθεοδώρου στο θέατρο Λιθογραφείον.

Η παράσταση εξέπληξε ευχάριστα τόσο τους μεγάλους, όσο και τους λιλιπούτειους θεατές, καθώς σκόρπισε άφθονο γέλιο, αλλά και τους ταξίδεψε στην μαγεία του αγαπημένου των παιδιών. Τους ρόλους ενσάρκωσαν παιδιά, έφηβοι και ενήλικες από τα αντίστοιχα θεατρικά τμήματα του συλλόγου και πραγματικά ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Την σκηνοθεσία και καλλιτεχνική οργάνωση της παράστασης είχε επιμεληθεί η θεατρολόγος Κατερίνα Μιχαλοπούλου (υπεύθυνη του θεατρικού εργαστηρίου), τα σκηνικά η ζωγράφος Χριστίνα Ανδρικοπούλου (υπεύθυνη του εικαστικού εργαστηρίου) και τα κοστούμια η σχεδιάστρια Ειρήνη Μπαλή. Παράλληλα το εικαστικό εργαστήρι εξέθεσε τις δημιουργίες του παιδικού τμήματος.

Συγκινητική ήταν και η ανταπόκριση του κόσμου στην πρόσκληση του συλλόγου να προσφέρουν στην είσοδο του θεάτρου γάλατα και τρόφιμα για τον φιλανθρωπικό σύλλογο χέρι-χέρι, τα οποία ήδη παραδόθηκαν μετά το πέρας της παράστασης στο κατάστημα της κυρίας Καραβαγγέλη.

Η παράσταση θα επαναληφθεί την επόμενη Παρασκευή στις 30 Δεκέμβρη 2016 στις 18:30, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο διπλής παράστασης την ίδια ημέρα, καθώς ήδη η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει και προβλέπεται να εξαντληθούν άμεσα οι διαθέσιμες θέσεις.

Επίσης θα επαναληφθεί και η συγκέντρωση τροφίμων για το χέρι-χέρι στην είσοδο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης. Τηλεφωνικές κρατήσεις εισιτηρίων γίνονται καθημερινά από 18:00-21:00 στα τηλέφωνα: 6947-441417 & 6977-281133, ενώ μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το θέατρο Λιθογραφείο την Παρασκευή το πρωί 10:00-13:00 και το απόγευμα από τις 16:30 μέχρι την έναρξη της παράστασης.