Με επιτυχία συνεχίζεται η έκθεση των έργων του ζωγράφου, Νίκου Καλατζή και του ποιητή, Χρίστου Ζανιά, στον χώρο της Artion Galleries στην Κηφισιά, στην Αθήνα.

Η έκθεση συνδυάζει την χάρη των χρωμάτων με εκείνη των λέξεων, ενώνοντας με αυτόν τον τρόπο δύο μορφές τέχνης, μέσα από την προσέγγιση των έργων των δύο καλλιτεχνών. Ο Χρίστος Ζανιάς προσεγγίζει τα έργα του Νίκου Καλατζή με το δικό του προσωπικό τρόπο και δημιουργεί αυτόνομη ποίηση, που διακατέχεται από το ίδιο πνεύμα.

Από την έκθεση ήδη έχουν περάσει σημαντικές προσωπικότητες των γραμμάτων και των τεχνών της χώρας, θέλοντας να δουν από κοντά το ενδιαφέρον αυτό εγχείρημα που αποτελεί μία καινοτομία στον χώρο των εικαστικών δρώμενων.

Η έκθεση θα κρατήσει έως τις 5 Ιανουαρίου και σίγουρα όσοι είναι φίλοι της ζωγραφικής, αλλά και της λογοτεχνίας που μπορούν και οραματίζονται μέσα από στίχους χρώματα και σχήματα ή και το αντίστροφο, θα πρέπει να περάσουν από τον χώρο της Artion Galleries. Είναι μια μοναδική καλλιτεχνική εμπειρία που ανοίγει νέους διαδρόμους και ορίζοντες στην φαντασία.

Δείτε το βίντεο του Λεωνίδα Δημακόπουλου από τον χώρο της Artion Galleries, στην Κηφισιά, που θα σας βάλει στο πνεύμα της έκθεσης.


ΚΑΛΑΤΖΗΣ & ΖΑΝΙΑΣ @ ARTION Galleries (long version GR)