Η Χίλαρι Κλίντον μετά την ήττα της στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές έχει επιλέξει να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, η πρώην υποψήφια των δημοκρατικών δεν παρέλειψε να ευχηθεί για τη νέα χρονιά στους υποστηρικτές της με ένα e-mail που απέστειλε.


Η Κλίντον κάνοντας τον απολογισμό της για το 2016, έγραψε πως: «Πριν τελειώσει αυτή η χρονιά, θέλω να σας ευχαριστήσω ξανά για την υποστήριξη σας στην εκστρατεία μας. Και ενώ δεν πετύχαμε το αποτέλεσμα που επιδιώξαμε, είμαι περήφανη για το όραμα και τις αξίες, για τις οποίες πολεμήσαμε και για τα περίπου 66 εκατομμύρια ανθρώπους που ψήφισαν για αυτές. Πιστεύω πως είναι υποχρέωση μας να συνεχίσουμε να κάνουμε το μερίδιο μας ώστε να χτίσουμε ένα καλύτερο, πιο δυνατό και πιο δίκαιο μέλλον για τη χώρα μας και για τον κόσμο». Η ίδια ολοκλήρωσε το e-mail με τις ευχές: «Εύχομαι σε εσάς και την οικογένεια σας υγεία, ευτυχία και συνεχιζόμενη δύναμη για τη νέα χρονιά και τη δουλειά που περιμένει. Ανυπομονώ να είμαστε σε επαφή το 2017».


Ακόμα, η Χίλαρι Κλίντον έσπευσε να ευχηθεί στους ακόλουθους της και μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Twitter, με τα λόγια: «Οι γιορτές είναι η εποχή για να είμαστε ευγνώμονες για τις ευλογίες μας. Ας χαρούμε αυτήν την περίοδο και ας κοιτάξουμε μπροστά με ανανεωμένη ελπίδα και αποφασιστικότητα».