Δεν είναι μία, ούτε δύο, ούτε τρεις…

Οι όμορφες κοπέλες της Πάτρας που ασχολούνται με τον αθλητισμό είναι δεκάδες και λάμπουν, όχι μόνο για τις επιδόσεις τους, αλλά και για τις εμφανίσεις τους.

Άλλωστε, η ομορφιά για τους αρχαίους Έλληνες ήταν ταυτόσημη με την άσκηση του σώματος και τον αθλητισμό. Τα κορίτσια που ασχολούνται με τον αθλητισμό και ομορφαίνουν τον χώρο είναι πολλά.

Εμείς, όμως, στο patrasevents.gr ξεχωρίσαμε πέντε που λάμπουν σαν… αστέρια από ομορφιά και νιάτα και η εμφάνιση τους, όσο και να το προσπαθήσει κανείς, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.


Κατερίνα Κυριακοπούλου

Κλασική αξία... Η όμορφη και γλυκιά Κατερίνα Κυριακοπούλου έχει ίσως το πιο λαμπρό χαμόγελο στον Πατρινό στίβο και γενικότερα. Είναι από τις κοπέλες που ξεχωρίζει κανείς μέσα στο γήπεδο.

Η ίδια είναι πρωταθλήτρια της Παναχαϊκής στο άλμα εις ύψος, πρωταγωνιστεί στο άθλημα της και γενικότερα στον στίβο και έχει φτάσει πλέον να αποτελεί πρότυπο για τα μικρά κορίτσια που έρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου.  

Όχι μόνο για τις επιδόσεις και την ομορφιά της, αλλά για την ευγένεια του χαρακτήρα της. Παράλληλα, με τον πρωταθλητισμό, σπουδάζει βιολόγος στο Πανεπιστήμιο Πατρών, ενώ ετοιμάζεται για να επιστρέψει δυναμικά και πάλι στον στίβο για να μαγέψει εμάς και να χαρίσει μετάλλια στην Παναχαϊκή.


Δέσποινα Μουρτά

Είναι ότι καλύτερο έχει να δείξει στο σπριντ ο Πατραϊκός στίβος τα τελευταία χρόνια.

Στα γήπεδο, ξεχωρίζει, όμως όχι μόνο για τις επιδόσεις της, αλλά και για την ομορφιά της. Τα άρθρα που έχουν γραφτεί για την εμφάνιση της και για την ομορφιά της πρωταθλήτριας της Ολυμπιάδας, είναι πάμπολλα.

Την παρομοιάζουν με μοντέλο, την χαρακτηρίζουν καλλονή, ενώ οι δημοσιογράφοι που την πλησιάζουν για να την ρωτήσουν για τα κατορθώματα της, φτάνουν στο σημείο να δηλώνουν μαγεμένοι.

Η ίδια δεν δείχνει να νοιάζεται και τόσο για αυτά. Είναι αφοσιωμένη στους στόχους της, ενώ ήδη έχει χρηστεί διεθνής. Έχει προτάσεις για υποτροφίες από ξένα πανεπιστήμια, ενώ για την ώρα σπουδάζει στο Παιδαγωγικό της Πάτρας.


Θάλεια Δουραμάνη

Είναι αυτό που λέμε σε πολλές περιπτώσεις: Θα μπορούσε να είναι μοντέλο. Η διαφορά της Θάλειας με τις υπόλοιπες αθλήτριες, είναι ότι είναι πράγματι μοντέλο!

Ο χώρος της μόδας βλέποντας την ομορφιά της Πατρινής παίκτριας του βόλεϊ, υποκλίθηκε μπροστά της, αφού το κορίτσι μαγεύει στα φωτογραφικά κλικ. Ήταν το κεντρικό πρόσωπο της Maraboo για τη συλλογή – φθινόπωρο χειμώνας.

Πλέον οι προτάσεις για εμφανίσεις στην πασαρέλα πέφτουν «βροχή», ενώ οι φωτογραφίσεις είναι σίγουρο ότι θα διαδέχονται η μία την άλλη, αν η όμορφη Πατρινή συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς.

Ομορφιά αθώα, παιδική, από αυτές που δεν χορταίνεις να βλέπεις, η Θάλεια, έχει μία μεγάλη αδυναμία στο βόλεϊ που το λατρεύει. Πλέον έχοντας φύγει από την Ολυμπιάδα αγωνίζεται με τα χρώματα της ΕΑΠ, συμμετέχοντας στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για την ανανέωση της.


Κρίστελ Βουρνά

Ότι πιο όμορφο υπάρχει στον υγρό στίβο τα τελευταία χρόνια, σε πανελλήνιο επίπεδο.

Μεσογειακή ομορφιά, με ένα λαμπρό χαμόγελο που δεν αφήνει περιθώρια για να μην ξεχωρίζει. Η 24χρονη πρωταθλήτρια κολύμβησης είναι σίγουρο ότι αν υπήρχε ελληνικό Baywatch, θα έπαιρνε δικαιωματικά τον πρώτο ρόλο, με τέτοια εμφάνιση και τόσο γυμνασμένο κορμί.

Ωστόσο, έχει πολλά χρόνια τον πρώτο ρόλο στις πισίνες αφού κάνει συνεχόμενα πρωταθλητισμό, έχοντας πάρει στην καριέρα της σημαντικούς τίτλους και συμμετέχοντας σε δύο Ολυμπιάδες, στον Λονδίνο και στο Ρίο της Βραζιλίας. 

Στο μεσοδιάστημα, πήρε το πτυχίο της στο Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα ως Διατροφολόγος και ήδη έχει ξεκινήσει να ασκεί επαγγελματικά το αντικείμενο που έχει σπουδάσει.


Ασημίνα Ζήκου

Ίσχυε για αρκετά χρόνια: Αν ρωτούσες τους φίλους της Παναχαϊκής, αν τους άρεσε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ στο παιχνίδι που έδινε, θα σου απαντούσαν, η Ασημίνα ήταν υπέροχη.

Η πρώην πλέον αρχηγός της Παναχαϊκής έχει ίσως τα πιο όμορφα μάτια που μπορεί να συναντήσει κανείς στα γήπεδα της Πάτρας και όχι μόνο. Το κορίτσι έχει μία αριστοκρατική ομορφιά ή μάλλον μία ομορφιά που μοιάζει να έχει βγει μέσα από κάποια ζωγραφιά.

Οι φίλοι της Παναχαϊκής μπορεί να την έχασαν, όμως παραμένει στις καρδιές τους, ενώ το σίγουρο είναι ότι την κέρδισαν οι φίλοι της ΕΑΠ, στην ομάδα δηλαδή που αγωνίζεται την φετινή σεζόν. Οπότε μην μπερδευτείτε: Αν θέλετε να δείτε την Ασημίνα ή αλλάξτε γήπεδο ή αλλάξτε ομάδα…