Δε μας αρέσει το ''στριμωξίδι'', θέλουμε όταν βγαίνουμε για διασκέδαση να είμαστε άνετα και να περνάμε καλά, να καθόμαστε και να απολαμβάνουμε όμορφα σχήματα και να τραγουδάμε όλοι παρέα, υπέροχα και διαχρονικά κομμάτια. 

Τέτοιες μέρες θα μας πεις, δεν πρόκειται να βρούμε αυτό που θέλουμε, αλλά κάνεις λάθος! Αυτό που θέλουμε βρίσκεται στην Ηφαίστου, σε ένα γνώριμο και αγαπημένο μέρος, στη Φάμπρικα!

Εκεί βγήκαμε την παραμονή των Χριστουγέννων και απ' ότι φάνηκε, κάναμε την καλύτερη επιλογή. Πήγαμε από νωρίς και βρήκαμε την ιδανική θέση, παραγγείλαμε τα ποτά μας, μιλήσαμε, γελάσαμε και περιμέναμε με ανυπομονησία να ξεκινήσει το ''μουσικό ταξίδι''.


Τα φώτα χαμήλωσαν, η ατμόσφαιρα έγινε ακόμη πιο μαγική και το νεανικό σχήμα της Φάμπρικας πήρε τη σκυτάλη και μας χάρισε μία υπέροχη βραδιά, γεμάτη μουσική και τραγούδια αγαπημένα. Με τις υπέροχες φωνές τους ταξιδέψαμε σε γνώριμα λαϊκά -και όχι μόνο- μουσικά μονοπάτια, ενώ παράλληλα, απολαμβάναμε την άψογη εξυπηρέτηση από το προσωπικό της Φάμπρικας.

Όπως και να έχει κάναμε την πιο σωστή επιλογή, γιατί, ακόμη και στις γιορτές θέλουμε διασκέδαση με υπογραφή και ταυτότητα, θέλουμε Φάμπρικα!