Εδώ και χρόνια (για την ακρίβεια πάνω από 10) έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών γυναικών -και ανδρών- και έχει γίνει συνώνυμο της θηλυκότητας και της άνεσης! Το Lutecia δεν είναι ακόμη ένα κατάστημα εσωρούχων, είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας, που τη συνοδεύει στις πιο ιδιαίτερες στιγμές της!

Όλες αγαπάμε το sexy, αλλά παράλληλα, αυτό δε θέλουμε να μοιάζει ξένο πάνω μας, όλες θέλουμε να νοιώθουμε ξεχωριστές φορώντας αυτά τα υπέροχα εσώρουχα και όλες θέλουμε να εντυπωσιάζουμε ακόμη και στις underwear εμφανίσεις μας.

Γι' αυτούς λοιπόν τους λόγους αλλά και άλλους ακόμη, βρήκαμε το ιδανικό κατάστημα για εμάς στην Πάτρα, στη Μαιζώνος 78.


Από την πρώτη στιγμή που θα βρεθείς μέσα, θα εντυπωσιαστείς από τα άπειρα σχέδια και χρώματα σε εσώρουχα, καλσόν, κάλτσες, πυζάμες, νυχτικά, κορμάκια, ρόμπες και φόρμες. Όλα είναι υπέροχα και όλα θέλεις να τα κάνεις δικά σου! Θα τα ''χάσεις'' με την πληθώρα των συνδυασμών που θα συναντήσεις και σίγουρα δε θα φύγεις με άδεια χέρια.

Οι άνθρωποι εκεί θα σε εξυπηρετήσουν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, θα σου δείξουν αυτό που ταιριάζει ιδανικά στις καμπύλες σου, που αγκαλιάζει κάθε πτηχή του σώματός σου και θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις αυτό που θα σε κάνει να νοιώθεις θηλυκά και αισθησιακά. Είτε πρόκειται για ένα underwear σύνολο, είτε για μία καθημερινή φόρμα, το Lutecia, έχει αυτό που θέλεις!


Δεν είπαμε τίποτα για ποιότητα;

Ε... δεν έχουμε κάτι να πούμε, όποια ή όποιον και να ρωτήσεις, τόσα χρόνια, θα σου πει το ίδιο πράγμα ''δεν αλλάζω το Lutecia με κανένα άλλο''.

Η ποιότητα των υφασμάτων και της ραφής είναι αυτή που κάνει κάθε κομμάτι τόσο ξεχωριστό και διαχρονικό, τόσο που, ακόμη και αν περάσουν χρόνια, στη ντουλάπα σου πάντα θα υπάρχει ένα κομμάτι από αυτό το μαγαζί, και όλα αυτά βέβαια, σε ασύγκριτες τιμές για την αγορά!

Τη φινέτσα ή την έχεις ή δεν την έχεις... αν δεν την έχεις, με μία βόλτα στο Lutecia, θα την αποκτήσεις! Εκεί θα καταλάβεις πως το sexy, μπορεί να είναι παράλληλα και άνετο, πως η θηλυκότητα και η κομψότητα δεν έχουν ηλικία και πως κάθε γυναίκα πρέπει να νοιώθει ''άγγελος'' της πασαρέλας!