Οι Tourlou the band έχουν απλώσει τα φτερά τους και πλέον έχουν ξεκινήσει τις εμφανίσεις τους και σε stage εκτός της Πάτρας. 

Έτσι στις 29 Δεκεμβρίου θα εμφανιστούν στην Θεσσαλονίκη σε ένα live που αναμένεται να ενθουσιάσει τους φίλους τους, ενώ στις 5 Ιανουαρίου θα έχουν μία ακόμα εμφάνιση στην Αθήνα.

«Οι εμφανίσεις μας εκτός Πατρών γίνονται όλο και πιο συχνές με αποτέλεσμα ο πυρήνας του κοινού μας να διευρύνεται. Εντοπίζεται κυρίως στην Αθήνα όπου οι εμφανίσεις μας εκεί είναι συχνές και πάντα μας μένουν αξέχαστες, λόγω της τρομερής ενέργειας του κοινού» τονίζουν οι ίδιοι μιλώντας στο patrasevents.gr.

"Το να καταφέρεις να παίζεις εκτός της πόλης σου είναι πάντα πολύ ενθαρρυντικό για κάθε μπάντα, γιατί δείχνει ότι το κοινό ξεπερνά τα όρια των φίλων και γνωστών. Γίνεται πιο αυστηρό και πιο αντικειμενικό, αλλά συγχρόνως πιο ένθερμο. Σίγουρα μας δίνει κίνητρο για περισσότερη δουλειά. Νιώθουμε ευθύνη προς το κοινό που μας υποστηρίζει”.

Μετά από αρκετό καιρό και πολύ δουλειά οι Tourlou the band θα πραγματοποιήσουν το πρώτο τους mini tour με εμφανίσεις σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Πάτρα και Κέρκυρα. Το πρώτο live θα είναι στην Θεσσαλονίκη στις 29/12 στα πλαίσια του schoolwave on tour, μετά από σχετική πρόσκληση που έλαβε η Πατρινή μπάντα.

Η επίσημη παρουσίαση του δίσκου τους, ωστόσο, θα γίνει στην Αθήνα στις 05/01 στο Six Dogs. Μαζί τους θα είναι οι φίλοι τους Amnesia για να ξεκινήσουν το με τον καλύτερο τρόπο το release party. Θα ακολουθήσει ένα live στην Πάτρα και ένα στην Κέρκυρα, για τα οποία περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες στο official page της μπάντας.



Tourlou The Band - Παξιμαδοκλέφτρα (Κώστας Μπέζος) LIVE @ SCHOOLWAVE 2016

Ετοιμάζουν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά

Ωστόσο, πέρα από τις live εμφανίσεις τους τα μέλη της Πατρινής μπάντας βρίσκονται στο στούντιο και ετοιμάζουν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά, την οποία περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία οι φίλοι που έχουν λατρέψει την μουσική τους.

«Τον τελευταίο καιρό βρισκόμαστε στο studio ολοκληρώνοντας την πρώτη επίσημη δισκογραφική μας δουλειά, η οποία αρχικά θα είναι διαθέσιμη μέσω bandcamp σε digital μορφή και σε disc. Copies θα διατίθενται στα live μας και μέσω της σελίδας μας στο facebook. Αργότερα θα υπάρξει και μια έκδοση limited βινυλίων» τονίζουν και προσθέτουν: «Στον δίσκο μας θα υπάρχουν όλα τα κομμάτια που έχουμε παρουσιάσει στα live μας αλλά και καινούριες δίκες μας συνθέσεις».  

Να σημειωθεί ότι η Πατρινή μπάντα που έχει συμμετάσχει τρεις συνεχόμενες φορές στην σκηνή του Schoolwave, φέτος δεν θα διεκδικήσει για τέταρτη φορά να πάρει μέρος στο μεγάλο μαθητικό μουσικό φεστιβάλ.


Tourlou The Band - Ξενιτεμένα μου πουλιά LIVE @ SCHOOLWAVE 2015


Tourlou the Band - Αργιλέ μου γιατί σβήνεις LIVE @ SCHOOLWAVE 2014


Tourlou The Band ~ Πού να βρω γυναίκα να σου μοιάζει